2777
2789

باورم نمی شه

یعنی اصلا انتظارشو نداشتم زنگ بزنه 

داشتم غذا درست می کردم دیدم زنگ زد

کلی حرف زد معذرت خواهی کرد 

تو تاپیک قبل گفتم چرا دعوامون شد

بعد گفت بیا تصویری ببینمت دلم تنگ شده برات

من قبول نکردم 

ولی چندبار گفت آخر تصویری دید

به نظرتون کار درستی کردم آشتی کردم؟؟

چیت میشه

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار درستی نکردی 

باید قشنگ پوستشو میکندی و مرز میذاشتی و خودش رو ثابت میکرد که دیگه تکرار نمیکنه الان انقدر راحت بخشیدی احتمال تکرار زیاده 

حالا نمیدونم چه غلطیکرده اگه غلطش بزرگ بود که باید کلا میذاشتیش کنار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دخترامون چرا انقدر استاندار هاشون رو آوردن پایین،طرف بهت گفته از پشت .....و کلی برچسب زده بهت،با پیامش خر دوقی؟عزت نفس داری؟

تنها چیزی که تو سال ۱۴۰۴ میخوام یه شوهررره.خدایا یه شوهررر بهم بده مرسییی ازت ماچچچ بهت خدا جونم🩵🥹💋

دخترامون چرا انقدر استاندار هاشون رو آوردن پایین،طرف بهت گفته از پشت .....و کلی برچسب زده بهت،با پیا ...

منم نمی خواستم آشتی کنم

ولی کلی حرف زد معذرت خواهی کرد کلی

خودش هم اومده تو رو ب... و بره ببخشید این مدلی گفتم میخواستم خوب بفهمی که به چه چشمی بهت نگاه میکنه حالا لال بودی از گذشته ات نمیگفتی به نظرم کلا این رابطه را تموم کن بعد ها هم وارد رابطه جدید شدی از گذشته ات هیچ نگو اینجا ایران ایران ایران 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
خودش هم اومده تو رو ب... و بره ببخشید این مدلی گفتم میخواستم خوب بفهمی که به چه چشمی بهت نگاه میکنه ...

نمی دونم چرا

ولی نمی تونم دروغ بگم

باید وقتی با کسی وارد رابطه می شم همچی رو می گم 

می دونم خیلی بده که نمی تونم نگم

چجوری ثابت کنه یعنی؟؟

دیگه این رو خودت باید بهش فکر کنی نسخه ثابتی نداره 

ولی عزیزجان همین که رابطه از... که داشتی و بهش هم گفتی قشنگ بهش نشون دادی برای خودت ارزش قائل نیستی و حاضری بخاطر لذت یه خری به خودت اسیب بزنی، چه انتظاریه وقتی مرز نداشتی ارزشت رو بدونه

گویا کم سن هستی درسته؟

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

نمی دونم چراولی نمی تونم دروغ بگمباید وقتی با کسی وارد رابطه می شم همچی رو می گم می دونم خیلی بده که ...

دروغ نیازی نیست بگی فقط نباید همه چیز و بگی همین یا همون اول بگو دوست ندارم از گذشته ام حرف بزنم تمام صداقتی که بعد قرار سرکوفت بشع بخور تو سرت هیچ وقت نباید بگی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........