2777
2789
عنوان

نی‌نی من سقط شد حالم بده😭

301 بازدید | 22 پست

دوهفته پیش فهمیدم حامله ام بعد نزدیک۲سال انتظار

امروز سقط شد خیلی داغونیم هم من هم همسرم

به نظرتون دوباره حامله میشم؟سلامت دنیا میاد؟

قبلا یبار ۱هفته بعد مثبت شدن پریود شدم یعنی سقط شد اینبارم تو پنج هفته

چیکار کنم دلم اروم بگیره

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼

عزیزم 🥹🩶میدونم سخته ولی شما تازه اول زندگیمه کلی فرصت داری لطفا غصه نخور خدا به دلت صبر بده 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط مکرر یعنی یه جای کار میلنگه 

همسرتون چکاپ کامل شدن؟

خودتون چکاپ شدین؟؟؟

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

قبرونت برم درست میشه فدات شم 

ایشالله که یه نی نیه خوش گل نصیبتون میشه 

غصه نخورید  

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

عزیزم 🥹🩶میدونم سخته ولی شما تازه اول زندگیمه کلی فرصت داری لطفا غصه نخور خدا به دلت صبر بده

قربونت خیلی خیلی سخته برام😭

خدایا صدای منو بشنو منم بتونم مادر بشم بچم سالم دنیا بیاد😭💔نینی ۵هفته من آسمونی شد😭👼
سقط مکرر یعنی یه جای کار میلنگه همسرتون چکاپ کامل شدن؟خودتون چکاپ شدین؟؟؟

قراره ۱ ماه دیگه بریم چکاپ