2777
2789
عنوان

اونایی که شهر دیگ قبول شدن دانشگاه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 76 پست
خب همین. این یه مشکله. تا اخر عمر ک نمیشه یه گوشه باشی

دوست دارم تنها باشم بیشتر کتاب های مورد علاقم و سریال های مورد علاقم کافیه برام هعی ولی نمیشه 😂😂🤦

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

واای واقعا 😂😂چطوووری استرس نداری خدایی من دارم میمیرم خیلی کلا آدم منفی و استرسی هستم از تغییر هم ...

نه اتفاقا همین تغییر خیلی خوبه میری میبینی من خواهرمم شهر دیگه درس خوند همیشه میگه خیلی سخته شهردیگه ولی ارزشش رو داره اون تغییر و مستقل شدن خیلی قشنگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب 😍کلا برعکسیه هر کی میخواد شهر خودش بیاره نمیاره هر کی میخواد جای دیگ بیاره نه 😂😂عجیبه خیلی

والا نمیدونم رشته ی خوبی یا نه . کاش حداقل ارزش رفتن به شهر غریبو داشته باشه

منم شهر دور افتادم خیلی دور . تازه اصلا قطار نداره از شهر خودم به اونجا همش باید با اتوبوس برم ترس ...

وای چه بد 😅زیاد نترس حالا در اون حد هم اتفاق مهمی نمیفته نه بابا خوابگاه میدن به همه

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

وای نه😅😅 شهر دیگه به آدم حس استقلال میده

😂😂😂نه بابا بیشتر حس ترس میده آدم احساس می‌کنه تنها هست معلوم نیست چه اتفاقی بیفته چی بگم انشاالله که اتفاقای خوب برامون بیفته ⁦❤️⁩😍

نه اتفاقا همین تغییر خیلی خوبه میری میبینی من خواهرمم شهر دیگه درس خوند همیشه میگه خیلی سخته شهردیگه ...

خیلی سخته واقعا انشالله که خوب باشه و همیشه به این روزا فک کنیم خوشحال شیم و بگیم خوب شد رفتیم شهر دیگ 😍⁦❤️⁩

والا نمیدونم رشته ی خوبی یا نه . کاش حداقل ارزش رفتن به شهر غریبو داشته باشه

مهندسی برق عالیه 😐 واقعا سریع هم کار پیدا میکنن منم داداشم برق میخونه خیلی خوبه واقعا مخصوصا برای پسرا 

داداشم قبول شده تبریز . البته سهند

تبریز که دانشگاه های عالیع خیلی تعریفش رو شنیدمم

داداش شما هم تموم کرده درسشو یا درحال تحصیله؟

نه هنوز درحال تحصیل هست ولی کار هست خیلی براشون کلا تو فامیل ما پسرا بیشتر برق خوندن فقط رشته متفاوت برق صنعتی و ووو ... همش عالیه حقوقش هم خیلی خوبع