2777
2789
عنوان

اونایی که شهر دیگ قبول شدن دانشگاه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 76 پست
ولی تغییر برا من لازمه. انقد تو اتاقم بودم عادت کردم ب انزوا

منم همش تو اتاقم ولی خیلی دوست دارم واقعا خیلیی اصلا جای شلوغ خوشم نمیاد هعی

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

من که شهرخودمون رو کلا تو انتخواب رشته نزدم با اینکه احتمال قبولی داشتم میخواستم هرطور شده شهر دیگه درس بخونم الانم استرس ندارم اصلا منتظرم ثبت نامش شروع بشه چمدون رو بردارم و برم😂🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا فکر نمیکردم شهر خودم دربیام در کمال تعجب دراومدم ولی دوست داشتم شهر دیگه باشه

خوشبحالت راحت میری و میای 😄

گفتن در یک جمله او را توصیف کن گفتم در آسمان تاریک       در میان همه ستارگان او ماه  من است))♥️

من که شهرخودمون رو کلا تو انتخواب رشته نزدم با اینکه احتمال قبولی داشتم میخواستم هرطور شده شهر دیگه ...

واای واقعا 😂😂چطوووری استرس نداری خدایی من دارم میمیرم خیلی کلا آدم منفی و استرسی هستم از تغییر هم متنفرم هعی لعنت به این شانس

منم شهر دور افتادم خیلی دور . تازه اصلا قطار نداره از شهر خودم به اونجا همش باید با اتوبوس برم  ترس دارم خوابگاه هم ندن .هزارجور مشکل ..... خیلی هم میترسم با بقیه کنار نیام و هم اتاقی بد پیدا کنم خلاصه .....

به سلامتی عزیزم برا کدوم شهر هستین؟ شیراز خیلی خوبه کلا ادمای خوبی داره

بندرعباس عزیزم 😍آره شیراز رفتم  یه بار خیلی شلوغه ولی قشنگ بازم استرس دارم خدایی فک نمی‌کردم شیراز بیارم اصلا

منم داداشم مهندسی برق تبریز اورده ، ۱۰،۱۱ ساعتی دوره . ماهم دوست داشتیم نزدیک بیاره ولی نشد

چه خوب 😍کلا برعکسیه هر کی میخواد شهر خودش بیاره نمیاره هر کی میخواد جای دیگ بیاره نه 😂😂عجیبه خیلی