2777
2789
عنوان

منابع ارشد گرافیک

203 بازدید | 15 پست

بچه ها کسی میدونه برای ارشد گرافیک یاهمون تصویر سازی همه اون 35 تا کتابو بایدخوند یانه؟ چکار باید بکنیم از کی مشورت بگیرم؟ په کتابی باید خوند تو وقت کم؟

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

بخشید ارتباط تصویری منظورمه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من کتاب دو جلدی دکتر خرد خوندم و به علاوه کتاب تاریخ هنر از منابع متفرقه ولی زبان بهت ذره بین پیشنهاد میکنم 

من نمره زبانم بالا بود که رتبمم بالا شد مهمتر از همه ازمون عملیت هست که بعد عید هست اگر نمره عملیت عالی باشه جبران میکنه

😎💚🐬
سلام عزیزم من کتاب دو جلدی دکتر خرد خوندم و به علاوه کتاب تاریخ هنر از منابع متفرقه ولی زبان بهت ذره ...

خیلی ممنونم که جوابمو دادی🌹میگم برای آمادگی آزمون عملی چون من کارشناسی مهندسی بودم آموزشگاه خوبی میشناسی برم؟البته شما فکر کنم نقاشی بودی من ارتباط تصویری یا گرافیک میخوام برم. و آزمون ارشد اسفندماه عملیش میفته تیرماه؟ 

یه سوال دیگه شما فقط زبان و تاریخ هنر خوندی؟ منابع متفرقه یعنی چیا؟ دوجلدی دکتر خرد درباره کدوم درسه؟ نمونه سوالای سال قبل رو همو خوندید شما؟ آزمون عملی خیلی سطحش بالاست؟

می‌بخشید آنقدر سوال میپرسم 

سلام عزیزم من کتاب دو جلدی دکتر خرد خوندم و به علاوه کتاب تاریخ هنر از منابع متفرقه ولی زبان بهت ذره ...

زبان ذره بین زبان عمومیه؟ تخصصی هم خوندی شما؟ 

خیلی ممنونم که جوابمو دادی🌹میگم برای آمادگی آزمون عملی چون من کارشناسی مهندسی بودم آموزشگاه خوبی می ...

عزیزم من برای تئوری بیشتر وقتمو گذاشتم برای زبان عمومی که همون ذره بین میشد

تخصصی هم یادمه فقط زبان تخصصی ده سال گذشته زدم

کتاب متفرقه تاریخ هنر  زیاده ولی اگر تایم داری خوبه با توجه به تایم شما همون دو جلدی خرد خوبه میتونی باهاش  چهل پنجاه درصد بزتی

کتاب نقاشی ایرانی حتما بخون سی درصد از اون بود  

من ازمون عملی اواخر خرداد بود گمونم خیلی هم سخت و نفس گیر بود تقریبا از هشت صبح رفتم تا دوازده 

😎💚🐬
عزیزم من برای تئوری بیشتر وقتمو گذاشتم برای زبان عمومی که همون ذره بین میشدتخصصی هم یادمه فقط زبان ت ...

خیلی لطف کردی که با حوصله جواب دادی خیلی ممنون. فقط سوال آخرم 🙈 نقاشی ایرانی برای رشته ارتباط تصویری هم هست؟ آزمون عملی شما بلد بودی نقاشی رو از قبل؟و امتحان عملی رد خیلی تاپ دادی؟ دیگه سوال نمیپرسم 😁 دستت درد نکنه 🌹🌹❤️❤️❤️

خیلی لطف کردی که با حوصله جواب دادی خیلی ممنون. فقط سوال آخرم 🙈 نقاشی ایرانی برای رشته ارتباط تصویر ...

نقاشی ایرانی برای ارتباط تصویزی واجبه صد درصد جتما بخونش کلا سوال مشترک همه گروه هنری هست. من عملی هفتاد خورده ای شدم .اره طراحیم خوب بود عزیزم و حیلی تمرین کزدم امیدوارم تو هم قبول بشی عزیزم الان وقت زیادی نداری  روی یه چیزی که قوی هستی وقت بزار زبان یا تاریخ هنر. ـ. 

برای عملی صد خودت بزار اون خیلی مهمتر امیدوارم موفق بشی💚💚

😎💚🐬
نقاشی ایرانی برای ارتباط تصویزی واجبه صد درصد جتما بخونش کلا سوال مشترک همه گروه هنری هست. من عملی ه ...

خیلی خیلی ممنونم. زبانم خوبه. خوندن تاریخ هنر سختتره یا زبان؟ 

نقاشی ایرانی برای ارتباط تصویزی واجبه صد درصد جتما بخونش کلا سوال مشترک همه گروه هنری هست. من عملی ه ...

می‌بخشید من میتونم کتابای شمارو ازتون بخرم؟ همون دکتر خرد و ذره بین رو؟ 

می‌بخشید من میتونم کتابای شمارو ازتون بخرم؟ همون دکتر خرد و ذره بین رو؟

عزیزم من کتابمو دادم به یکی از دوستای خودم  ولی میتونی انلاین سفارش بدی کتاب زیر ذره بین خیلی کناب خوبی بود واقعا برای زبان عمومی خودت هم خوب هم گرامر داره هم لفات  تمام سوالت کنکور کاور کرذ برای من

😎💚🐬
عزیزم من کتابمو دادم به یکی از دوستای خودم ولی میتونی انلاین سفارش بدی کتاب زیر ذره بین خیلی کناب خ ...

بازم ممنون عزیزم فقط عذر میخوام اون نقاشی ایرانی که گفتی کتاب جداست؟ برای ارشد گرافیک میخوام. نویسندش کی بود؟ 

بازم ممنون عزیزم فقط عذر میخوام اون نقاشی ایرانی که گفتی کتاب جداست؟ برای ارشد گرافیک میخوام. نویسند ...

بله عزیزم  نقاشی ایرانی اسم ناشرش یادم رفته تو نت سرچ گنی برای کنکور یه کتاب کوچیک

😎💚🐬
بله عزیزم نقاشی ایرانی اسم ناشرش یادم رفته تو نت سرچ گنی برای کنکور یه کتاب کوچیک

ممنونم ایلشاه جان خیلی بهم کمک کردی و لطف کردی وقت گذاشتی. آره سرچ که کردم رویین پاکباز بود الان دارم میخونم. فقط چون خیلی وقت کم دارم شاغل هم هستم استرس دارم. ممنونم عزیزم❤️