2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل عزیز بیایین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 17 پست

ده دوازده روز بعد شروع پریود یا بعد اتمام پریود؟ اگه بعد از شروع پریود بوده باشه توی ایام باروری بوده و احتمال بارداری بالاتره. اگه بعد از اتمام پریود باشه احتمالش نزدیک به صفره. تازه هم قرص قطع کردی بازم احتمالش کمتره. صبر کن تا موعدت اگه پریود نشدی بی بی چک بزن.

کاش وقتش که شد منم زود باردار بشم.

ده دوازده روز بعد شروع پریود یا بعد اتمام پریود؟ اگه بعد از شروع پریود بوده باشه توی ایام باروری بود ...

امیدوارم خیلی زود نی نی دار شی عزیزم

تاریخامو دقیق یادم نیست

حدودا یه هفته یا نزدیک یه هفته از آخرین روز میودن گذشته بود

این دردای زیر شکمم موقع تخم گزاری دارم اگه قرص مصرف نکنم

ولی ترشح صورتی ر دیدم شک شدم

من خودم سابقه یه بارداری این شکلی دارم ..البته ترشح صورتی ندیده بودم 

⚘خدایا شکرت❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم خیلی زود نی نی دار شی عزیزمتاریخامو دقیق یادم نیستحدودا یه هفته یا نزدیک یه هفته از آخرین ر ...

چون قرص رو قطع کردی ممکنه علایمت یه کم تغییر کنه. وقتی پریود تموم میشه از همون روز تا یک هفته بعدش اوج باروری هست. اگه میخوای طبیعی جلوگیری کنی حواست باشه. شما الان احتمالا به خاطر قطع قرص و تغییرات هورمونی اینجوری شدی. ترشح صورتی هم برای تخمک گذاری بوده احتمالا. حالا بازم حواست باشه و اگه پریود نشدی بی بی چک بزن. ولی احتمالش کمه.