مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان هر وقت اذان نجوای منه میگم خدا بزرگتر از دردای منه 104 بازدید | 12 پست به وقت اذانه مغربه دوستان عزیزالتماس دعا اگر دستانت را به سوی آسمان بلند کردیمیان ربنای دعایم کن که سخت محتاجمالتماس دعابریم وضو که به نماز اول وقت برسیمالله اکبر آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1403/07/21 | 17:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامانسیدعلیرضا75 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 13723 شبکه پویا میدیدی؟ ؟الان بود هرچه دارم از امام رضاست ❤️🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 شبکه پویا میدیدی؟ ؟الان بود این شعر و خیلی دوست دارم خیلی آرامش بخشهدختر کوچیکمم آنقدر گوش داده حفظ شده آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مامانسیدعلیرضا75 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 13723 این شعر و خیلی دوست دارم خیلی آرامش بخشهدختر کوچیکمم آنقدر گوش داده حفظ شده اره قشنگه کلا کلیپش التماس دعا ما ک معذوریم مارو از دعای خیرت محروم نکن هرچه دارم از امام رضاست ❤️🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 اره قشنگه کلا کلیپش التماس دعا ما ک معذوریم مارو از دعای خیرت محروم نکن چشم عزیزمبه نیت حاجت قلبیتون ایت الکرسی خوندم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
مامانسیدعلیرضا75 عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 13723 چشم عزیزمبه نیت حاجت قلبیتون ایت الکرسی خوندم مممنونم عزیزم بازتابش برگرده ب زندگیت هرچه دارم از امام رضاست ❤️🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات
دختر_تنهای_شهر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 9091 سلام عزیزم خوبی بینیت خوب شد بعد یکسال؟ بهترین پسر دنیا واسه منه🤍
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 سلام عزیزم خوبی بینیت خوب شد بعد یکسال؟ سلام گلم نمی دونم کجا چی گفتم یادت مونده🤣ولی آره شکر خدا راضیم آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
دختر_تنهای_شهر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 9091 سلام گلم نمی دونم کجا چی گفتم یادت مونده🤣ولی آره شکر خدا راضیم عزیز دلم اونموقع که ۵ ماه گذشته بود استرس داشتی راستی میگفتی کجه؟ واسه ورم یک طرفه بود؟اون حالت کجی درست شد برات؟منم دو ماهه عمل کردم کجه ورم یک طرف ثابت مونده ورم اونطرف خوابید متناسب نیستچند وقت گذشت بینیت جا افتاد❤️ بهترین پسر دنیا واسه منه🤍
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عزیز دلم اونموقع که ۵ ماه گذشته بود استرس داشتی راستی میگفتی کجه؟ واسه ورم یک طرفه بود؟اون حالت کجی ... اره کج رودورمش هم یک طرف خوابیده بود یک طرفش مونده بودآره درست شدهنگران نباش دوماه خیلی زوده واسه قضاوت یک سال تا یک سال و نیم جا داره آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
دختر_تنهای_شهر عضویت: 1399/11/16 تعداد پست: 9091 اره کج رودورمش هم یک طرف خوابیده بود یک طرفش مونده بودآره درست شدهنگران نباش دوماه خیلی زوده واسه قض ... مبارکت باشه❤️❤️❤️❤️ بهترین پسر دنیا واسه منه🤍
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 مبارکت باشه❤️❤️❤️❤️ زنده باشی عزیزم 🌹 آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
maryambahadori1369 عضویت: 1403/12/20 تعداد پست: 1091 سلام عزیزم خوبی شما قرص لاغری گلوریا مصرف کروین ؟