2777
2789
عنوان

انصراف از دانشگاه (لطفا بیاین کمک)

1021 بازدید | 17 پست

من امروز رفتم از دانشگاه قبلی انصراف دادم ولی گفتن تا آخر هفته نه گواهی انصراف رو می‌دیم نه مدارکت رو باید نامه بزنیم تا آخر هفته به دستمون برسه مدارک و..... الان نمیشه بدیم . ولی مهلت ثبت نام اینترنتی از فردا هست و اتفاقا به گواهی انصراف از دانشگاه نیاز داره یعنی اصلا نمیتونم بدون اونا ثبت نام کنم .بهشون هم گفتم ولی هی میگفتن نگران نباش تهش همون روز حضوری میری ثبت نام می‌کنی وهیچی نمیشه و...ولی باز یک نفر بهم گفت باید بری به زور بگیری (آخه چجوری نمیدونم) گفت منم سر همین قضایا نتونستم فوریت که قبول شدم برم و .....

چیکار کنم الان ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سوالشما برای انصراف چقدر هزینه پرداخت کردین؟؟

فکر کنم اگر بعدش دولتی بیاری نمیخواد هزینه بدی 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

اگر حضور در کلاس بخوره هزینه گرون تر میشه؟

بله صدردصد .بیست میلیونی بشه فکنم البته به نرخ الان .

البته ربط به رشته داره من کارشناسی علوم پزشکی بودم .بقیه رشته هارو خبر ندارم 

از پردیس به دولتی چی؟

فک کنم همین باشه منم امسال ازاد اوردم ، فقط شنیدم اگر دولتی باشی و رشته ای که امسال قبول شده باشی ازاد باشه باید پول بدی بقیش اگر بری دولتی هزینه ای ننمیخواپ 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

نگران نباش شما همین الانم دانشجو انصرافی هستی مشکلی پیش نمیاد برو توسایت دانشگاهت روند انصرافت رو ببین به کدوم مرحله رسیده که سریع بری مدارکت رو بگیری

منم انصراف دادم ولی هنوز نرفتم مدارکم و گواهی انصراف رو بگیرم روز ثبت نام حضوری میرم میگیرم