2777
2789
عنوان

حرص های کوچک

55 بازدید | 4 پست

خانما با حرص های کوچیک کوچیکی که شوهراتون میدن چطوری کنار میاید؟

در واقع چطوری تحمل میکنید که از وسط به 2 نیمه تقسیمشون نکنید؟؟

15200 بار گفتم وقتی لباس ها رو میریزی روی رخت آویز سبدش رو نذار روی سرامیک بین دو تا مبل 

به نظرتون چند بار دیگه باید بگم؟

فکر کن مهمون بیاد بشینه رو مبل 

بعد یهو بگه عه چه قشنگ سبد رخت چرکاتون هم که اینجاست   

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

خوشبحالتون چ دغدغه هایی دارید 

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲

خوشبحالتون چ دغدغه هایی دارید

عزیزم ببخشید که دغدغه ام پیدا کردن سریع ترین راه برای ابتلا به سرطان نیست !!!

ببخشید مجبور شدم یه سر به تاپیک های پر دغدغه ات بزنم   

از مسیری که رفته بودی داشت موجی از انجماد می آمد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد منم همینه

انقدر لوسش کردم نمیره یه لیوان آب بخوره

اشکال نداره فرض میکنم مادرشم گناه داره سرکار میره خسته میشه

حالا خونه رو بهم بریزه من جمع میکنم

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
عزیزم ببخشید که دغدغه ام پیدا کردن سریع ترین راه برای ابتلا به سرطان نیست !!!ببخشید مجبور شدم یه سر ...

ن عزیزم چرا ببخشید ،عذرخواهی نمیخاد 

من خیلی وقته تو این سایتم و دیگه کاملا می‌دونم آدمای ضعیفی ک‌ حرفی برا گفتن ندارن یا کم میارن ب تاپیک های هم سرن میزن و این اصلا منو ناراحت نمیکنه چون ک قرار نیست همه ای آدما سالم باشن بلاخره یک سری ها هم عقده ای و ضعیف بار اومدن و این هیچ عیب نیست 

اگ وقتی کردی ب بقیع تاپیک هام هم سر بزن گلم ❤️🍀

{بی منت می‌گفت دوست دارم،بی منت برام قصه تعریف میکرد،بی منت زندگیشو ب پام گذاشت ،بی منت خودشو فدام کرد ،بی منت نخورد که من بیشتر بخورم ،بی من نپوشید ک من شیک تر باشم ،بی منت شب تا صبح بالا سرم بیدار بود که خوب شم ،بی منت گریه کرد ک من بخندم ،بی منت پیر شد ک جوانی کنم ،بی منت رنج کشید ک شاد باشم }((هم مادر بود هم پدر ،یه دختر بچه بودم ک پدرش فوت کرده مثل خیلیا میتونس بیخیال من شه بره ازدواج کنه و بهترین زندگی رو بسازه ،ولی ن موند ،موند و منو بزرگ کرد ،تا ب اینجا رسوند همیشه بهترین لباسا ،بهترین غذاها،بهترین کادوها ،هر چی خواستم به لحظه نکشیده به دستم رسوند ،)) مادر نبود ،فرشته بود💗 به دو دلیل میخام وکیل شم:1مادرم با غرور بگه دختر من وکیله🫶دخترم با افتخار بگه مامان من یه وکیله🥲