سلام
من یه شوهر دارم که شوهر نیست انگار شبیه مواد فروشا و قاچاق چیاست زندگیمونم همینطوری کرده صد رحمت به ادریس داخل فیلم گودال حداقل اون هوای بچه هاشو داشت شوهر من اصن نمیبینه من چی میپوشم یا چیکار میکنم یا اصن کجا زندگی میکنم الان ساعت 4 ظهره شوهرم معلوم نیست کدوم گوریه منو تو یه خونه که چی بگم دخمست بوی رطوبت داره دور تا دورش شورست آشغاله منو گذاشته بعد معلوم نیست چه غلطی میکنه و بیخیاله من الان با این آقا 20 ساله زندگی کردم هر روزش بدتر از دیروزه روزی ک گرفتمش شبیه خلال دندون بود الان شکمش از شکم شرک هم بزرگتره بازم باهاش راه اومدم اصلا بهم محبت نمیکنه حلقه رو دستش نمیزاره واقعا نمیدونم چه غلطی کنم نمیدونین چند روز پیش بعد از بیست سال اومده بهم میگ حلقه کجاست میخوام بفروشمش وضعیت مالیشم خوبه ولی نمیخواد منوووو این شوهرههه به نظرتووووون من دردمو به کی بگممم چیکارش کنممممم، منو گذاشته تو خونه مادر ایکبیریش و دارم کلفتی ننه باباشو میکنم آخر عمرم ببینین شاید بگین که نه الکی داری میگی و اینا ولی وقعا واقعیهههه تو فک کن هربار بش میگم بیا خونه رو عوض کنیم یا درستش کنیم میگ نهههههه حتیی روم نمیشه ی مهمون بیارم تو خونه بخاطر این وضعیت