من یه شوهر دارم که شوهر نیست انگار شبیه مواد فروشا و قاچاق چیاست زندگیمونم همینطوری کرده صد رحمت به ادریس داخل فیلم گودال حداقل اون هوای بچه هاشو داشت شوهر من اصن نمیبینه من چی میپوشم یا چیکار میکنم یا اصن کجا زندگی میکنم الان ساعت 4 ظهره شوهرم معلوم نیست کدوم گوریه منو تو یه خونه که چی بگم دخمست بوی رطوبت داره دور تا دورش شورست آشغاله منو گذاشته بعد معلوم نیست چه غلطی میکنه و بیخیاله من الان با این آقا 20 ساله زندگی کردم هر روزش بدتر از دیروزه روزی ک گرفتمش شبیه خلال دندون بود الان شکمش از شکم شرک هم بزرگتره بازم باهاش راه اومدم اصلا بهم محبت نمیکنه حلقه رو دستش نمیزاره واقعا نمیدونم چه غلطی کنم نمیدونین چند روز پیش بعد از بیست سال اومده بهم میگ حلقه کجاست میخوام بفروشمش وضعیت مالیشم خوبه ولی نمیخواد منوووو این شوهرههه به نظرتووووون من دردمو به کی بگممم چیکارش کنممممم، منو گذاشته تو خونه مادر ایکبیریش و دارم کلفتی ننه باباشو میکنم آخر عمرم ببینین شاید بگین که نه الکی داری میگی و اینا ولی وقعا واقعیهههه تو فک کن هربار بش میگم بیا خونه رو عوض کنیم یا درستش کنیم میگ نهههههه حتیی روم نمیشه ی مهمون بیارم تو خونه بخاطر این وضعیت
شوهر کن تا دوروز بعد عروسی حلقه داشت بعد هم دراورد یماه بعدشم فروخت،گفت بدهی دارم،هشت ساله با دوستاش تانصف شب میره منم بابچه تنها،اگه پشتوانه داری جداشو اگه مثل من نداری برای خودت زندگی کن بابچهات بیخیالش بشو فک کن جداشدی نبینش خودتو بچهات ببین ،من بااین افکار به زندگی ادامه میدم بخودم میرسم کلاس وباشگاه برو
ببین عزیزم اولنش که پول خودم بود خودم جمعش کردم نه به تو مربوطه ن ب اون شوهر عوضیم بعدشم زندگی منه همش قرار نیست ک پولامو بدم به شوهرم اینم بگم اگه پولای من نبود اون هنوز با دوچرخه میرفت اینور و اونور الان واسش موتور گرفتم یعنی جمع کردم واسش
شاید به پول حلقه نیاز داره ، خب یه حلقه رینگی استیل بخر براش
آخه واقعا مشکل مالی نداره که تو پتروشیمیه حقوقشم ماه به ماه میدن ولی هرچی که در میاره رو میره خرج میکنه سریع اصلنم فکر نمیکنه که به این پول تا آخر ماه نیاز داریم
تاپیکات به هم نمیخونن.کسی که با پدرو مادر شوهرش زندگی کنه نه سال بچه برادرش رو نگهداری کنه شوهرش حلق ...
خب عزیزم ببین خونه دو طبقست ما طبقه بالاییم ولی اکثرا طبقه پایین باید باشم پیش مادر شوهرم و پدر شوهرم و اون دوتا بچه هم و بچه هامم بالا میزارم دیگه مجبورم چیکار کنم درمورد عملم هم بگم که هرکسی دوست داره برای خودش قشنگ باشه منم اینکارو کردم که دلم آروم بگیره چه ربطی داره بعدشم من اگه دنبال حاشیه بودم هر چند روز یه بار نمیومدم یا موضوع هام از هم دیگه فاصله نداشتن انقد