2777
2789
عنوان

من تو دخمه زندگی میکنم شوهرمم بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 46 پست

شوهر کن تا دوروز بعد عروسی حلقه داشت بعد هم دراورد یماه بعدشم فروخت،گفت بدهی دارم،هشت ساله با دوستاش تانصف شب میره منم بابچه تنها،اگه پشتوانه داری جداشو اگه مثل من نداری برای خودت زندگی کن بابچهات بیخیالش بشو فک کن جداشدی نبینش خودتو بچهات ببین ،من بااین افکار به زندگی ادامه میدم بخودم میرسم کلاس وباشگاه برو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی به بینیش داره منم خونه م ۵۰متره پایین ترین نقطه شهربین معتاداوساقیا ولی دماغمو عمل کردم ۵۰مل ...

خب اینجا بده این جیزا

الان میگن کاش اون50میدادی کمی میرفتی بالاتر برا امنیت جانیت ک شده

خب اینجا بده این جیزاالان میگن کاش اون50میدادی کمی میرفتی بالاتر برا امنیت جانیت ک شده

همه حا بده مگه اونجا کجاس که اینجا نباشه😐خوب با ۵۰تومن من که قسطی دارم میدم خونه نمیدن ماالان ۲۵۰ داریم خونه پیدانمیشهدبسکه گرون شده

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
پول نداری بینیت رو عمل میکنی؟برو بابا

ببین عزیزم اولنش که پول خودم بود خودم جمعش کردم نه به تو مربوطه ن ب اون شوهر عوضیم بعدشم زندگی منه همش قرار نیست ک پولامو بدم به شوهرم اینم بگم اگه پولای من نبود اون هنوز با دوچرخه میرفت اینور و اونور الان واسش موتور گرفتم یعنی جمع کردم واسش

شاید به پول حلقه نیاز داره ، خب یه حلقه رینگی استیل بخر براش

آخه واقعا مشکل مالی نداره که تو پتروشیمیه حقوقشم ماه به ماه میدن ولی هرچی که در میاره رو میره خرج میکنه سریع اصلنم فکر نمیکنه که به این پول تا آخر ماه نیاز داریم

تاپیکات به هم نمیخونن.کسی که با پدرو مادر شوهرش زندگی کنه نه سال بچه برادرش رو نگهداری کنه شوهرش حلق ...

خب عزیزم ببین خونه دو طبقست ما طبقه بالاییم ولی اکثرا طبقه پایین باید باشم پیش مادر شوهرم و پدر شوهرم و اون دوتا بچه هم و بچه هامم بالا میزارم دیگه مجبورم چیکار کنم درمورد عملم هم بگم که هرکسی دوست داره برای خودش قشنگ باشه منم اینکارو کردم که دلم آروم بگیره چه ربطی داره بعدشم من اگه دنبال حاشیه بودم هر چند روز یه بار نمیومدم یا موضوع هام از هم دیگه فاصله نداشتن انقد

مواظب باش کلفتی میکنی واسه مادر شوهرت تو دخمه چسب دماغت باز نشه یه موقع 😂😂

مسخره کردن قشنگ نی ولی نگران نباش عزیزم از اون مدل چسبای برقی که تو رو بینیت میزنی رو من نمیزنم