2789

احساس میکنم اگر سیاست تو زندگی نباشه زندگی ب فنا میره

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یک به فنا رفته ام از همه لحاظ😁بله خیلییی مهمه من تازه فهمیدم با سیاست چه کار ها میشود کرد هنوز دارم اطلاعات جم میکنم بعدش دیگه میخوام ازشون استفاده کنم آدم بی سیاست مث اینه یه سرباز بی گلوله بره جنگ

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
سیاست ندارم دیدم کسانی که سیاست دارن زندگیشون رو زیرو کردن به دونه سیاست زندگی درست نمی شه

آره بنظرم آدمای ساده خیلی شکست میخورن

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

طبقه بالا مادرشوهر

کوزت همیشگی 

نفر دوم برا همسرم چون اولیش مادرش بود و.....

خداروهزار مرتبه شکر بخاطر سیاستهایی که دارم و یاد گرفتم سیاست داشتن عالیه بجایی که تو تحت سلطه باشی همه زیر نظر و سلطه تو هستن ولی خودشون خبر ندارن من هر کاری هرررر کاری بخوام رو میکنم اما یه جوری نشون میدم که طرف فک میکنه وظیفشه باید برام اون کار رو انجام بده خیلی حس خوبیه البته سیاست از نوع کثیفشو دوست ندارم

هر کاری را بدون علم مهارت دانستن واردش بشی خرابش میکنی متاسفانه همسرداری وفرزند پروری دوتا مورد هست ...

دقیقا

و این مشکل از ریشه هستش

طبقه بالا مادرشوهرکوزت همیشگی نفر دوم برا همسرم چون اولیش مادرش بود و.....خداروهزار مرتبه شکر بخاطر ...

دو سه تا از سیاستاتو بگو ، آفرین کارت درسته

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
طبقه بالا مادرشوهرکوزت همیشگی نفر دوم برا همسرم چون اولیش مادرش بود و.....خداروهزار مرتبه شکر بخاطر ...

آره قبول دارم

من خودم اگر سیاست نداشتم بیچاره شده بودم

هرچیزی ک دارم از سیاستمه اما ب قول خودت ن از نوع کثیفش