2777
2789
عنوان

منشور حقوق نی نی سایتی ها

76 بازدید | 9 پست

۱: تو تاپیک که طرف میگه شوهرم خسیسه نگین وااای خداروشکر شوهرم خیلی دست و دلبازه وقتی یکی از بدی خونوادش میگه نگین وااای ما بهترین خونواده رو داریم وقتی میگه قدم کوتاهه نگین خدایا شکرت که قدم دومترررره ووووووو عزیزان شکرگزاری خیلی خوبه و هرروز صبح وقتی بیدار شدیم از خدا بابت نعمتهاش تشکر کنین ولی موارد بالا نشون دهنده ی درک بسیار پایینتونه،

۲: وقتی یکی میگه چقدر خوشگلم یا چقدر زشتم بیاین عکسم و ببینین لطفاااااااا با بند بند وجودتون سعی نکنین خلاف نظر استارتر و ثابت کنین شما به موضوع و عنوان کاری نداشته باشین نظر واقعیتون و در چارچوب ادب بدین،

۳: وقتی ی تازه وارد با تاپیک های کم میاد تاپیک با موضوع بسیاررر حساس و جنجالی سریالی میزنه لطفاااا فقط ب عنوان ی رمان بخونین و رد سیم هرگز اینجا احساساتتون و درگیر داستان هایی که از حقیقتش مطمین نیستین نکنین و برای ی ادم که اصلا نمیشناسینش با همدیگه درگیر نشین توی تاپیکا،

۴:نی نی سایت پر از مرد مریض شده که خیلیاشون زن نما هستن پس حواستون ب درخواستای دوستی و چت کردن ووو تو پی وی باشه ممکنه آیدا و نرگس و زهرایی که باهاش چت میکنین عباس آقا و چنگیز باشن،

۵:لطفا وقتی کاربری که همه جوره واقعی بودنش ثابت شده از حس و حال خوبش تاپیک می‌ذاره هی انرژی منفی پر از حسادت یا ناباوری نفرستین و اجازه بدین خوشبختی و انرژی های خوب هم گاهی وارد سایت شه

۶:درمورد سیاست و دین و قومیت سعی نکنین نظرتون رو به بقیه تحمیل کنین و تفاوتهای فردی و درک کنین و بدونین هرکسی که بتونه محترمانه با افراد غیر هم نظرش برخورد کنه از بهترین دین و قومیت و جناح سیاسیه

وای مورد۵ دقیقا!!!!

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷: هرگززز توی سایت به کسی کمک مالی نکنین هرررررگز، شما با این کارتون هیچ لطفی نمی‌کنین فقط باعث میشن ی مشت دروغگوی کلاهب ردار تو سایت زیاد شن و از خانومهای باردار که روحیه و احساسات لطیف تری دارن سو استفاده کنن

وای اولی چقد حقه یه کاربری بود تاپیک زده بود چطوری شوهرتون فلانه چرا شوهر من اینجوری نیست دوست داشتم فحش کشش کنم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

۸:برای پربازدید شدن از هر عنوان و موضوعی استفاده نکنین و قبلش به این فکر کنین که توی این سایت حساس ترین قشر جامعه یعنی خانومهای باردار حضور دارن پس مثلا وقتی ماهیتون میمیره نگین بیاییم پسرم مرد. یا وقتی گربه تون گم میشه نگین واااای بچه م گم شدووو درمورد تاپیک ترسناک هم یهو نگین روح پدربزرگ صدام تو خونمونه و هرشب میاد بالا سرم تو عنوان اعلام کنین تاپیک مناسب افراد باردار نیست مثلا درمورد غذاست یا ترسناکه یا ووو

وای اولی چقد حقه یه کاربری بود تاپیک زده بود چطوری شوهرتون فلانه چرا شوهر من اینجوری نیست دوست داشتم ...

طرف میگه مامانم خیلی اذیتم می‌کنه امشب می‌خوام از دستش خود ک شی کنم، بعد یکی میاد میگه وااااای خدایا شکرت بهترین پدرو مادر دنیارو دارم! وااااقعا نمی‌فهمم چه اتفاقی تو مغزشون نیفته که اینارو میگن

طرف میگه مامانم خیلی اذیتم می‌کنه امشب می‌خوام از دستش خود ک شی کنم، بعد یکی میاد میگه وااااای خدایا ...

مغز نیست که نخوده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

سلام یه جا ازم پرسیدین ای وی اف خطر ناکه.  باید بگم نه خطرناک نیست اما عوارض داره چون دارو هورمونی مصرف میکنید مثلا زود عصبانی میشید

تعیین جنسیت 100 در 100 تضمینی هستش

من خودم بخاطر ناباروی دارم این مرکزا زیاد میرم و اکثرا میبینم مشکلی ندارن و صرفا برای تعیین جنسیت میان مه خدا رو شکر میشه