2777
2789

دوستان داداشم۱۴ سالشه چشاش کور شدع شبکه چشمشو عمل کرده و عضو بهزیستیع و حقوق میگیره داداشم میگم میشه ۳۰ میلیون یا ۲۰ میلیون وام بدن بهش از حقوقش هرماه کم کنن،؟😔ینی میدن وامو خیلی احتیاج داریم خیلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره فک کنم وام میدن زنگ بزنید بپرسید 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️
اره فک کنم وام میدن زنگ بزنید بپرسید

ضامن نداریما مادرم سفته میده و از حقوقشم ماهانه کم کنن ینی مستمری داداشم ک میریزن ازون کم کنن ۲۰ تومن یا ۳۰ تومن بدن یخیل نیازمون هر ماه ۲ میلیون فقط پول کرایه ویزیت میخاد بیایم تهران فارابی داداشمو ببریم پیش دکتر و خوردوخراب هم نیاز داره گفتم ببینم میدن ؟

میگم که به اسم خودش بردارین حقوقش قطع میشه ..اونا بهتون نمیگن ولی قطع میکنن .باید به اسم یکی دیگه ب ...

ب ما نمیدن وام مادرم گفتش ۱۰۰میلیون ۱۵۰میلیون وام بدین ندادن بهمون گفتش باید بچه بزرگ بشه ۱۸ بشه خودش بیاد اهو ۴ سال دیگ ..

ب ما نمیدن وام مادرم گفتش ۱۰۰میلیون ۱۵۰میلیون وام بدین ندادن بهمون گفتش باید بچه بزرگ بشه ۱۸ بشه خود ...

اگر تحت پوشش کمیته امداد باشین حدود 150 میلیون وام اشتغال و خودکفایی بهتون میدن که البته مستمریتون قطع میشه. ولی یه وام دیگه هم دارن البته یادم نمیاد برای چی بود دقیقا در حد 20 تا 30 میلیون بود اون مستمری قطع نمیشه. ولی برای درمان مطمئن نیستم وام بدن فقط میتونن به عنوان بیمار تو سامانه ثبت کنن که یه بخشی از هزینه درمانش کم بشه. 

البته تو بازم براشون وضعیت رو درست شرح بده. 

اینایی که من گفتم برای کمیته امداد بود نمی دونم بهزیستی هم اینطوری باشه یا نه. 

اگر تحت پوشش کمیته امداد باشین حدود 150 میلیون وام اشتغال و خودکفایی بهتون میدن که البته مستمریتون ق ...

و اون وام سنگین یه شرایطی هم داره ولی چون خیلی مورد ضروریه اصلا بیخیال نشو مرتب پیگیر شو... بالاخره یکاری میکنن.