2777
2789
عنوان

یعنی بارداریم پوچه

236 بازدید | 10 پست

من اخرین پری ۸ شهریور بود ۲۷ یکبار نزدیکی داشتم یعنی دوروز قبلی تاریخ پریودین

۱۲ روز بعد از تاخیر پریم تازه حالهانداخت بعدش ازمایش مشکوک بود که هفته بعذ تکرار کردم خوب رفته بود بالا لک بینی شدم که باز بتا دادم که اونم در خوب بالا رفته بود

الان دو هفته س لک ندارم ترشحم سفید و زرد

حالا یکشنبه رفتم سونو که ساک خالی فقط ۶ میل زده ۴/۵ هفته

دکترا میگن کورتاژ ولی الان صبر کردم تا دو هفته دیگه

امید ندارم اصلا

عزیزم اگه تو هفته دهم فقط ساک خالی دیده بشه یعنی شما بارداریت پوچه متاسفانه.فدای سرت انشالله دوباره باردار میشی.ولی اول قرص استفاده کن اگه دفع نشد بعد برو کورتاژ

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم منم مثل شمام اخرين پريودم 9 شهريور بوده ولي بي بي چك روز پريود مثبت شد،تا دو هفته پيش ساك خالي بود ديروز جنين بود با رشد كم،يعني شش هفته.يه دكتر قرص داده واسه سقط يكي دكتر ديگه ميخواد هر دو روز بتا رو چك كنه تا تصميم بگيره.شما هم مثل من زود تصميم نگير صبر كن فعلا

عزیزم اگه تو هفته دهم فقط ساک خالی دیده بشه یعنی شما بارداریت پوچه متاسفانه.فدای سرت انشالله دوباره ...

اخه چه زود ميگن كورتاژ شما بعني اول مهر تازه لقاحت بوده خوب زوده هنوز واسه تصميم گيري

سلام عزیزم نت هم دقیقا قبل پریودم نزدیکی داشتم و باردار شدم اما وقتی مراجعه می کردم می گفتم تاریخ پریودم رو می گفتن حتما اشتباه کردی ولی من اشتباه نکردم . حدود شاید 6 هفته بود که جنین قلب نداشت و دکتر در کمال حماقت به من گفت برو ببین اصلا بچه ات می مونه؟!

من و شوهرم انقدر ناراحت شدیم و . .. که چه حقی داره با من که باردارم اینطوری صحبت میکنه ؟ انگار نه انگار که یه موجودی تو بدن منه و من مادرشم اصلا حال منو درک نمی کرد آخه اولین بارم بود که مادر میشدم و یه موجود کوچولو رو در خودم حس می کردم. بعد شاید دو هفته استرس رفتم سونو خدایا قلبش داشت میزد. فقط خدا میدونه که چقدر خوشحال شدم اخه روحیه خیلی خیلی حساسی دارم و ممکن بود در غیر اینصورت نتونم واقعیت رو هصم کنم و افسرده بشم. 

عزیزم ناامید نشو موندنیه ان شاالله. برای سلامتی تمام بچه شیعه ها صلوات 

اللهم صل عل محمد وال محمد

عزيزم حالا كه تجويز كورتاژ بوده صبر كن،چون همين الانم بخواي بندازي مجبوري كورتاژ كني،پس ٢هفته صبر كن به اميدخدا ببين چي ميشه،ايشالا كه قلبش ميزنه و مي مونه

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

اصلا ب کورتاژ فک نکن فردا چسبندگی میگیری عوارض داره.قرص برات شیاف میکنه دوتا هم زیر زبونی تا میتونی گرمیجات زعفرون و بومادران و مریم گلی و تخم شوید بجوشون بخور .مطمئن باش میوفته ب منم دکتر گفت کورتاژ ن خودم خواستم ن شوهرم .با قرص ب خونریزی افتادم با گرمیجات طب سنتی با داروگیاهی همش دفع شد خداروهزاران بار شکر ک کارم ب کورتاژ نکشید.نگران نباش ب محض خونریزی افتادی اگه همش افتاد ک خیلی خوبه.اگه بقایا داشتی  تا ۲ هفته هم وقت داری دفعش کنی با پریودم بقایا دفع میشه .

مامان دوتا فندق هستم ❤❤