2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با دوتا بچه درس خوندم و دارم ميخونم اره من عاشق درس خوندنم

من خیلی دلم میخواد درس بخونم ۲۵ سالمه همزمان دلم بچه هم میخواااد ولی میترسم نمیدونم چیکار کنم، هر کدومش هم به تنهایی برام واقعا سخته 

من بچم ۱۰ ماهشه دارم میخونم بر کنکور ارشد 

سخته ولی  هدفم برام مهم تره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

منکه نتونستم

البته بستگی به مدل بچه داری کردن هم داره ها

دوست من کلا بچه شو میذاره خونه مادرش شب میره میارش

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خیلی سختتون نیست!؟

همش بستگی به خودتون داره آدمها باهم ازنظر جسمی روحی فرق میکنن همسر وبچه ها وشرایطها.هم همینطور..هرکار میکنید حواستون بچه را قراره پیش کی بذارید همیشه برای درس فرصت هست ولی اگر بچه ها خوب تربیت نشن برگشت پذیر نیست بعد اذیت می شید البته به شرطی که خودتون دنبال تربیت درست باشید..به نظرم هر برنانه که میریزید اول آرامش خودت وخانواده در اولویت باشه