2777
2789
عنوان

کاش پسر بودم

98 بازدید | 10 پست

اگه پسر بودم شاید هیچکس مجبور نمی‌کرد که بچه دوم  بیارید یا مامان بابام نمیخواستن که بچه بیارن که داداشم به دنیا بیاد اوتیسم داشته باشه 

اگه من پسر بودم بعد اینکه پارسال کنکور قبول نمیشدم میزدم تو یه کاری مکانیکی ای چیزی اصلا میرفتم سربازی بعدش میومدم میرفتم ازمون استخدامی ها شرکت میکردم با دیپلم 

اگر پسر بودم انگار همه مشکلات حل میشد انگار خوشحال تر بودن خوانوادمون 

حالم از خودم بهم میخوره

کاش من جای داداشم اوتیسم داشتم 

خانوادم همیشه پشتم بودن هیچوقت نذاشتن حسرت چیزی را داشته باشم ولی دیگه تحمل ندارم تحمل دیدن زجر کشیدن مامانم را ندارم

دیروز یه تاپیک دیدم که نوشته بود کاش پسرم میمرد همچین چیزی یه کسایی که درک نمیکنن همچین چیزی را اومده بودن میگفتن تو مادری اخه این حرف را شما می‌زنید

دلم میخواد فقط بنالم از همه چی از همه کس 

اخه مگه دین و ایمان نباید یه جا به درد بخوره چه فایده که مامان بابام ۴۰ ساله نماز و روزه قضا ندارن اصلا معلومه خدا چیکاره ای با خودت؟ من جهنم من تا آخر عمرم دلم میخواد بدبخت باشم میخوام بدبخت ترین آدم باشم ولی اخه داداشم چرا وای وای ۱۲ سال تموم شد هر سال کربلا مشهد اینور اونور نذر و نیاز  هیچ 

کاش حداقل من کنکور قبول میشدم که باعث شادی مامانم بشم 

خاک تو سرم که حداقل من باید آبروشون را حفظ کنم

کاش چشامو می‌بستم باز میکردم مامان بابام یکی دیگه بودن و مامان بابام دیگه منو نمی‌نمیشناختن اونوقت بود که به ثانیه نمی‌کشید خودمو میکشتم راحت میشدم 

خوش به حالتون اگه هیچ فردی از خانوادتون مریض نیست هیچ مشکلی نداره انشاالله همیشه سلامت باشید 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡
عزیزم چه ربطی به دختر پسر بودن داره. الان که مثل قدیم نیست اوضاع خیلی بهتر شده. پارسال قبول نشدی دوب ...

تجربی چرا دوباره خوندم

ذخیره پرستاری ازاد شدم ولی نمیدونم قبول میشم یا نه اینقدر من بد شانسم که فکر نکنم بیارم

خیلی فکر کردم به این کارا ولی من اصلا هنرشو ندارم من برا خودمم نمیتونم رژ بزنم دیگه آرایشگری 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋 مواظبِ خودت باش، یک تارِ مویِ تــــو، شاهرگِ من است ...♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربی چرا دوباره خوندمذخیره پرستاری ازاد شدم ولی نمیدونم قبول میشم یا نه اینقدر من بد شانسم که فکر ن ...

آره دیدم تاپیک قبلت رو. 

معمولا دانشگاه آزاد قبول میکنه گلم. منم برات دعا می‌کنم قربونت برم. پرستاری خیلی خوبه دیگه:) 

سراسری چی؟ 

رشته‌های دیگه مثل بینایی‌سنجی، شنوایی‌سنجی، مامایی و ... نزدی؟ 

تجربی چرا دوباره خوندمذخیره پرستاری ازاد شدم ولی نمیدونم قبول میشم یا نه اینقدر من بد شانسم که فکر ن ...

انرژی بد نده همیشه یادت باشه به تاریک ترین نقطت میرسی ولی بعد دوباره نورانی میشی درست میشه عزیزم یکم دیگه تلاش کن خدا به برادرت سلامتی بده این که دست شما نبوده خودتو سرزنش نکن دختر بودن بهترین حس جهانه واقعا نعمته رحمته 

من همیشه حق رو میدم به خانوما✨️💕✨️💋💕✨️🍭🩷🩷💞🎀🎀🍫🎀💋💋🍑❤️‍🩹💞❤️‍🔥💞💖💋💗✨🧚🏻‍♀️💖🍭🧸💖💖🧚🏻‍♀️🎀🧚🏻‍♀️🍑🍫🧚🏻‍♀️🧸
آره دیدم تاپیک قبلت رو. معمولا دانشگاه آزاد قبول میکنه گلم. منم برات دعا می‌کنم قربونت برم. پرستاری ...

زدم قبول نشدم 

امیدوارم امیدوارم مرسی عزیزم

واقعا نیاز داشتم این حرف ها را فقط بزنم یکم آروم شم ببخشید ناراحتت کردم

پسرم بودی میگفتی مکانیکی نمی‌تونم و هنرش رو ندارم🤭 

برادرت اوتیسمش خفیفه یا شدید؟ مدرسه معمولی میره یا استثنایی؟ 

[QUOTE=356620829] زدم قبول نشدم امیدوارم امیدوارم مرسی عزیزمواقعا نیاز داشتم این حرف 

نه عزیزم چرا ناراحت بشم💓 اتفاقا همیشه بیا اینجا بگو. کسی که نمیشناسه اینجا کسی رو. می‌تونی خودتو راحت بروز بدی و بقیه هم معمولاً سعی می‌کنن همدلی کنن. 

توکلت به خدا باشه. برادرت هم ان‌شالله بهتر میشه. علم خیلی پیشرفت کرده و مطمئنا درمان‌های اوتیسم و بازتوانی‌ها بهتر میشن

پسرم بودی میگفتی مکانیکی نمی‌تونم و هنرش رو ندارم🤭 برادرت اوتیسمش خفیفه یا شدید؟ مدرسه معمولی میره ...

نه کلا مدرسه نمیره

شدید

[QUOTE=356620829] زدم قبول نشدم امیدوارم امیدوارم مرسی عزیزمواقعا نیاز داشتم این حرف نه عزیزم چرا نا ...

ممنون گلم امیدوارم 

فقط باید امیدم به خدا باشه ولی بعضی وقتا یادم میره