2777
2789

گفتم برم کاشت ناخون یادبگیرم‌گف برو.بعد اومد گف ن رو اون‌مال قبل بوده ک گفتم اره. الان فهمیدم جاری بزرگم معلمی قبول شده ،والانم جاری کوچیکم دقیقا ناخونکار شده.من شدم عروس بیکاره.😶اینم فقد میخام من پول داشته باشم روزدرمیون پول برام‌میریزه.هیچ حسی به زندگی ندارم.۳روز پشت سرهم مهمون داشتم هی رف خریدکردواوردوهیچی نگفت.منتظره یه گله بودم ک بگم خب بیکارم باید همش تومهمونی باشم پس چیکارکنم، اماهیچی نگفت کلی هزینه کرد.خیلی عصابم بهم ریخته س.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه که قرار نیست شاغل باشن 

سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن حوصله دردسر داریا

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خوبی؟؟؟؟دوست داری خودتو اذیت بکنی؟؟بیچاره داره خرجتو میده کاریم بهت نداره دوست داری بری خودتو‌خسته ک ...

اینکه ول بچرخی همش دمبال باشی ک خب امروز چیکارکنم و چطوری ب شب برسم خوبه؟بعدشم خودش تا۵ سرکاره.دوباره ۵ونیم ۶ میره تا ۱۱ .وقتی هم میادهیچ حرفی باهم نمزنیم و میخابه دوباره.اسمش زندگیه؟فقد پول مهمه؟

همه که قرار نیست شاغل باشن سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن حوصله دردسر داریا

میخام ک سرگرم باشم.افسردگی گرفتم.بااینکه اصن خونه نیستم ولی وقتی میام دوسدارم بمیرم چون همش باهم قهریم

وقتی پول میده بهت کارت برای چیه .همون پولو خرج خودت کن هر روز برو بیرون بگرد بچرخ با دوستات کار باعث ...

فکرم همش درگیره . وقتی مشغوله کاری بشی یکم فراموش میکنی.بعدشم مهم حمایت شدنه س.اوناوحمایت کردن زناشونو، این منو حمایت نکرد.همین درد میکشه منو

میخام ک سرگرم باشم.افسردگی گرفتم.بااینکه اصن خونه نیستم ولی وقتی میام دوسدارم بمیرم چون همش باهم قهر ...

چرخ خیاطی داری؟ کلاس خیاطی آنلاین دوره اشو بخر یاد بگیر

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اینکه ول بچرخی همش دمبال باشی ک خب امروز چیکارکنم و چطوری ب شب برسم خوبه؟بعدشم خودش تا۵ سرکاره.دوبار ...

چرا سرکار بری کلاس برو باشگاه برو

کار فرسودت میکنه به خودت برس وقتی مجبور نیستی

درس بخون اصلا

چرخ خیاطی داری؟ کلاس خیاطی آنلاین دوره اشو بخر یاد بگیر

خیاطی علاقه ندارم.میگه کلاس برو هرجادوسداری.ولی ن کلاسی ک پول ازش دربیاری.

ی عمر درس خوندم براچی پس

اینکه ندونی شوهرت صب تا شب کجاس ؟چیکارمیکنه باکی میگرده؟ تنهاباشی یا با بقیه بعدشم بیای جدا بخابی؟ آ ...

خب مگه سرکار نمیره الان مسعله شد دوتا...شک داری بهش؟ 

بعدشم من جای شما بودم ب جای کار قطعا دنبال ارامش بودم شما رفاهتو با غر زدنات داری خراب میکنی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
فکرم همش درگیره . وقتی مشغوله کاری بشی یکم فراموش میکنی.بعدشم مهم حمایت شدنه س.اوناوحمایت کردن زناشو ...

خوبیاشو ببین یمدت بی خیال شو شاید درست شد 

اوقات خودتو تلخ نکن سر هیچ 

...

مگ من تو خونواده ی بی پولی بودم و پول ندیدم ک الان هردم پول بریزه و دهن‌من بسته باشه؟ و دیگه راضی باشم از همه شرایط.من ارامش میخام ک خداروشکر نیس.صب تا شب باخودمم.یاوجای مامانمشون.یا جای دوستام.شبم ک میاد غذامیخوره فیلم میبینیم و میخابیم.زندگیه رویایی.