2777
2789
بله عریزم تاپیکاتو دیدم شما ام اونجا قبول شده بودی😁توصیه ایی نصیحتی چیزی برای من ترم اولی داری؟🥲😁 ...

لذت ببر گلم از ترم اول  😂 درس ها سختن  استادا سخت گیرن   ولی خیلی خوبه   از ترم اول خیلی خوب بخون  حالا بعد با استادا آشنا شدی سوالی داشتی بپرس 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لذت ببر گلم از ترم اول 😂 درس ها سختن استادا سخت گیرن ولی خیلی خوبه از ترم اول خیلی خوب بخون ...

عریزم ی چند تا سوال میپرسم اگه تونستی جواب بدی ممنونت میشم ♡♡♡اول اینکه کلا جو دانشگاه چجوریه حراستش خیلی گیر میده چون من هنوز لباس نخریدم نمیدونم چجوری بخرم ک بهم گیر ندن بعدم لازمه حتما کتاب بگیرم ؟؟چون میگن جزوه زیاد بار علمی نداره بعدم برای ثبت نام حتما باید حضوری بریم البته قراره بیایم ها ولی گفتم بازم بپرسم بیینم غير حضوری میشه یا نه راجع به خوابگاه هم سوال داشتم شما تو بیرون دانشگاه خوابگاهتون یا داخل دانشگاه  کدوم بهتره ب نظرت؟ ببخشید اگه خیلی زیاد شد❤❤🤦‍♀️

عریزم ی چند تا سوال میپرسم اگه تونستی جواب بدی ممنونت میشم ♡♡♡اول اینکه کلا جو دانشگاه چجوریه حراستش ...

گلم حراست خوبی داریم واقعا سخت گیر نیست ولی خوب لباست نباید زیاد بد باشه باسن رو بپوشنه  از جلو هم قسمت بالایی ران رو بپوشونه  

حالا شما ۲ تا دست مانت  بخر بیا دانشگاه خودت ببین اگ خوب بود با خیال راحت تری خرید میکنی 

ولی در کل حراست خوبی داریم

استادا بیشتر در واقع ۹۰ درصد کتاب کار میکنن و همونو ازتون امتحان میگیرن  فقط وقت نمیشه کل کتاب رو تدریس کنن

شاید یکی یا دو تا استاد جزوه بگه ولی توصیه میکنن کتاب هم حتما بخرید  درسی ک به درد وکالت نمی خوره نرو کتاب نخر من بهت ترم اول قرض میدم 

بعضی درسا هم جزوه هست هم کتاب باید با هم بخونی 

دانشگاه اطلاعیه داده 

ثبت نام غیر حضوری از دوشنبه تا پنجشنبه 

و حضوری از شنبه دیگه تا دوشنبه هست فک کنم هست 

گروه دانشگاه حتما عضو شو سایت هم چک کن

سایت محقق یه ذره گیره اذیتت میکنه حتما برو کافی نت

خوابگاه تو خود دانشگاه هست یه محوطه خیلی بزرگ و قشنگ  اتاق ها هم ۶ نفره هست

فقط خوابگاه اون طرف جاده هست 

دانشکده انسانی این طرف 

حدود ۱۰ دقیقه یا یک ربع پیاده روی داری 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

گلم حراست خوبی داریم واقعا سخت گیر نیست ولی خوب لباست نباید زیاد بد باشه باسن رو بپوشنه از جلو هم ق ...

مرسییی عزیزم واقعا کمک کردی چ خوب شد پیدات کردم❤❤❤❤ چجوری عضو گروه دانشگاه بشم اخه من با مامان بابام قراره دوشنبه راه بیفتیم سه شبنه بیایم ثبت نام ثبت نام میکنن؟راستش سایت محقق رفتم هیچی نیاورد به دانشگاهم زنگ زدن بازم جواب ندادن🙁🙁 راجع به کتاب واقعا ممنونم ازت من خودم هدفم وکالته بخاطر همین پرسیدم شما ترم چندی؟

مرسییی عزیزم واقعا کمک کردی چ خوب شد پیدات کردم❤❤❤❤ چجوری عضو گروه دانشگاه بشم اخه من با مامان بابام ...

گلم از شنبه هفته بعد  فکر کنم ثبت نام حضوری شروع بشه الان لینک گروه رو بهت میدم ❤ قربونت  من ترم ۳  ورودی سال پیشم  

فقط یه سوال ترکی بلدی؟

گلم از شنبه هفته بعد فکر کنم ثبت نام حضوری شروع بشه الان لینک گروه رو بهت میدم ❤ قربونت من ترم ۳ ...

عشقم من خودم ترکم😂 مامان بابام ینی کلا اصالتا برای خلخالیم اطراف اردبیل اره دستت درد نکنه بفرست من بیینم فقط تو تلگرامه دیگه؟

عشقم من خودم ترکم😂 مامان بابام ینی کلا اصالتا برای خلخالیم اطراف اردبیل اره دستت درد نکنه بفرست من ...

اره گلم  تو تلگرامه😁❤ اخه خودم دوست خلخالی دارم ترکی بلد نیست برای همین پرسیدم 😁

اره گلم تو تلگرامه😁❤ اخه خودم دوست خلخالی دارم ترکی بلد نیست برای همین پرسیدم 😁

منم حرف نمیتونم بزنم خیلی ولی کاملا میفهمم 😂خودمم تو تهران بزرگ شدم واسه همونه الان عضو شدم اسم کاربریم Setareh است خوشحال شدم از اشناییت♡

ارههه

هیچکی خلخال و نمیشناسهههه خوشحال شدم کامنتت رو دیدم

دقیقا منمممم  ما تو یکی از روستاهاش هستیم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

کدومش؟ ما واسه قزل درقیم منم همین طور عزیزم ❤

نمیدونم میشناسی یا نه

روستای کلور 

درو

اون طرفا

با خود خلخال نیم ساعت راهه

احتمالا مادر یا پدرت بشناسه

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

نمیدونم میشناسی یا نهروستای کلور درواون طرفابا خود خلخال نیم ساعت راههاحتمالا مادر یا پدرت بشناسه

اره بابا صد بار سیزده بدر امامزاده کلور رفتیم😅 خوشحال شدم از اشنایی باهات عزیزم ❤