2777
2789

سلام من این رشته اوردم اما خوندم میگن حوزه_الهیاتی هست به نظرتون چطوره برم یا نه هرچی میدونید درموردش بگید میخوام نتیجه گیری کنم با حرفاتون

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

سلام چقدر جالب الان داخل یه تاپیک دیگه هم داشتم از فقه و حقوق میگفتم  

ببین بله در واقع الهیات شاخه فقه و مبانی حقوق هست اما بعضی دانشگاه ها فق و حقوق داشتن قبلا که تا جایی که میدونم قرار بود جمع بشه کلا!

رشته ی خوبی هست من اول چیزی راجبش نمیدونستم بعد کم کم خیلی علاقمند شدم الان دانشجو دکتری هستم همون الهیات فقه و مبانی حقوق

مشترکاتش با حقوق زیاده اما دروس حقوقی ار رشته حقوق کمتره پس برای آزمون وکالت سردفتری دادن کار شما از جهت اینکه کمتر درس حقوقی خوندی سخت تره و بالطبع باید جبرانش بکنی در عوض فقه و اصول شما قوی تر هست نسبت به حقوقی ها که این یه نکته مثبت برای آزمون ها هست 

رشته ی شیرینی هست دروس حقوقی که مشخصه فقه و اصول بیشتر متون عربی هست که البته تو دوره ی کارشناسی معمولا ترجمه ها رو میخونید و کمتر از متن عربی میخونید اما یک متن کوتاه هست که باید تحلیل بشه و از این جهت من خیلی به این رشته علاقه داشتم .

شما تمام آزمون ها و جاهایی که حقوقی ها میتونن استخدام بشن میتونی شرکت کنی و استخدام بشی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
سلام چقدر جالب الان داخل یه تاپیک دیگه هم داشتم از فقه و حقوق میگفتم ببین بله در واقع الهیات شاخه ف ...

سلام دیگه نتایج اومده همه موندن تو دوراهی

اونطور که نیست ادم زده بشه اخه من ادم مذهبی نیستم میترسم برم و زده بشم اونوقت باخت میدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دیگه نتایج اومده همه موندن تو دوراهیاونطور که نیست ادم زده بشه اخه من ادم مذهبی نیستم میترسم بر ...

ببین احکام داخلش داره اما اینجور نیست شما رساله بگیری دستت   

حقوق ما برگرفته از فقهمون هست اصلا جدایی ناپذیرن از هم شما اگر احکامی هم میخونی داخل این رشته در واقع میخوای ببینی فلان ماده قانونی از چه حکم فقهی گرفته شده.

اما خب همش میخونی که فلان فقیه اینو گفت فلان فقیه نظرش اینه اون یکی رد کرد به این دلیل اون تایید کرد به این دلیل.من این داستان رو دوست داشتم چون همش حالت تحلیلی بود

در ضمن اینطور نیست بچه های فقه همشون مذهبی باشن.همه مدلی ما داخل کلاسمون داشتیم از بچه های کلاسمون هم چندین نفر آزمون وکالت قبول شدن اینطور نیست که بگیم ضعیفن بچه های فقه یا قبول نمیشن.

میتونم بپرسم کدوم دانشگاه قبول شدی؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ببین احکام داخلش داره اما اینجور نیست شما رساله بگیری دستت حقوق ما برگرفته از فقهمون هست اصلا جدای ...

اها اخه بهم میگن مذهبی نیستی نرو سمتش

من پیام نور شهر خودم شرکت کردم واقعا هم دو دلم برم یا بزارم بهمن دوباره انتخاب رشته کنم

اها اخه بهم میگن مذهبی نیستی نرو سمتشمن پیام نور شهر خودم شرکت کردم واقعا هم دو دلم برم یا بزارم بهم ...

اهان پیام نور نمیدونم چطور باشه 

دانشگاه آزاد فکر کنم از جهت اینکه استاد میبینی درست میده بهتره .

الان کنکوریا دوبار میتونن انتخاب رشته بکنن؟یا منظورت با کارنامه سبز هست؟

ما همه جوره داشتیم که البته مذهبی ها بیشتر بودن 

اما در کل رشته همینه که بهت میگم .

دیگه بستگی به خودت داره ببینی علاقه داری یا نه 

اهان پیام نور نمیدونم چطور باشه دانشگاه آزاد فکر کنم از جهت اینکه استاد میبینی درست میده بهتره .الان ...

اره

هم حضوریش هست هم مجازی

بهمن ها تکمیل ظرفیت میاد دوباره انتخاب رشته میکنی هرکدوم اوردی میتونی بری

ارههم حضوریش هست هم مجازیبهمن ها تکمیل ظرفیت میاد دوباره انتخاب رشته میکنی هرکدوم اوردی میتونی بری

موفق باشی

به هر حال اگر سوالی داشتی در خدمتم

ما همه جوره داشتیم که البته مذهبی ها بیشتر بودن اما در کل رشته همینه که بهت میگم .دیگه بستگی به خودت ...

مرسی

حقیقتا برام گنگ هست این رشته بخصوص از زمانی که تاپیک های سال قبل اینجا خوندم برای همینم موندم 

مرسیحقیقتا برام گنگ هست این رشته بخصوص از زمانی که تاپیک های سال قبل اینجا خوندم برای همینم موندم

خب حق داری منم اون زمان همین حس رو داشتم دلم روانشناسی میخواست انتخاب اولمون در نیومدم بعدی حقوق بود بعدی فقه و حقوق اصلا بهش فکر هم نکرده بودم اما خب بعدا دیدم واقعا خیر من و موفقیتم تو همین رشته بود شاید هر رشته دیگه ای میرفتم ادامه نمی‌دادم اما رفتم دیدم دوستش دارم.البته که هر رشته ای گاهی خسته کننده میشه مثلا عربی این رشته زیاده بعضی از بچه ها با اصول اصلا کنار نمیومدن اما من خوشم میومد همه چیز بستگی به علاقت داره 

اگر فکر میکنی تکمیل ظرفیت رشته ی دیگه ای میاری که بیشتر علاقه داری خب صبر بکن اما اگر فکر میکنی فرقی نداره همین رو برو

خب حق داری منم اون زمان همین حس رو داشتم دلم روانشناسی میخواست انتخاب اولمون در نیومدم بعدی حقوق بود ...

دقیقاً منم به این رشته فکر هم نکردم انتخاب اولم حقوق بود بعد فقه و مبانی حقوق اسلامی برام زده بود (اونی که برام انتخاب رشته کرد گفت حقوق و فقه ومبانی حقوق باهم هست)

عربیم خوبه اما واقعا ترس اینو دارم زیادی مثل احکام باشه نمیدونم متوجه منظورم هستی یا نه 

دقیقاً منم به این رشته فکر هم نکردم انتخاب اولم حقوق بود بعد فقه و مبانی حقوق اسلامی برام زده بود (ا ...

بحث از حلال و حرام داخلش هست اما 

ببین مثلا میگی شرب خمر حرام است حالا دلایلش چیه بعد حالا حکمش چیه مثلا حد باید بخوره شراب خوار بعد بحث از این میشه برای زن چطوره برای مرد چطوره چطور باید باشه کیفیت حد زدن کی حد رو بزنه و ...این ها همش تو حقوق هم هست .یا مثلا بخش ارث یا...فقه بخش های مختلف داره شما بحث عبادات رو نمیخونی مسائل قضایی رو بیشتر کار می‌کنید 

البته مثلا درسی هست با عنوان فقه مقارن که فقه شیعه و سنی رو مقایسه میکنه مثلا ممکنه اونجا بحث بشه در مورد عبادات که حد پوشش تو نماز از نظر شیعه سنی چقدره و این ها اما باز همونجا هم بحث هایی میشه که به حقوق مربوطه که مثلا شیعه مجازات این جرم رو چقدر میدونه سنی چقدر .یا درس آیات الاحکام که آیات قرآنی که حکمی رو بیان میکنن هست که باز هم احکام حقوقی داخلشون هست  

بچه هایی که خیلی مذهبی نبودن توی کلاس ما اینطور نبود که اذیت بشن اتفاقا علاقه هم داشتن...چون بحث ها کاملا علمیه

بحث از حلال و حرام داخلش هست اما ببین مثلا میگی شرب خمر حرام است حالا دلایلش چیه بعد حالا حکمش چیه م ...

خوبه خو اگه اینطور باشه واقعا چون من خودم به بحث حقوقی بیشتر علاقه دارم و حتی قبل از اینکه بگم حقوق میخونم بلد بودم

من این دیدگاه داشتم با احترام به همه قشر مثل اخوند ها عمل میکنن حتما باید نماز خوند