2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مث اینکه غیر حضوریه برو تو سایت دانشگاه ازاد  azmoon.  o rg بعد اونجا تو گزینه هاش هست

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اول برو سایت ثبت نام اولیه رو بزن بعد خودشون بهت زنگ میزنن یا خودت زنگ میزنی میری حضوری برای ثبت نام ...

برای ثبت نام نیاز به مد دانشجویی هست که پیامک میدن خودشون یا نه؟ 

مث اینکه غیر حضوریه برو تو سایت دانشگاه ازاد azmoon. o rg بعد اونجا تو گزینه هاش هست

راستش رفتم ولی انتخاب رشته با سوابق برام میاره من با آزمونم میخوام ثبت نام کنم که نیست

راستش رفتم ولی انتخاب رشته با سوابق برام میاره من با آزمونم میخوام ثبت نام کنم که نیست

نمیدونم والا عزیزم چجوریه 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
من صبح زنگ زدم دانشگاه همین سوالو پرسیدمگف یکی دو روز دیگ اطلاعیه میاد ک اول باید غیر حضوری ثبت نام ...

سلام ببخشید  مزاحمتون شدم.

منم با سوابق به دانشگاه آزاد ثبتنام کردم هنوز خبری نیست.

دیروز برام پیام اومد انتخاب رشته کنم و کارت اعتباری دانشگاه رو بخرم.

و من هم انتخاب رشته کردم تو سایت و هم ۳۰۰ تومن دادم برای کارت اعتباری که کد رهگیری برام اومد.

میدونید الان باید چیکار کنم؟زنگ میزنم دانشگاه جواب نمیده.

سلام عزیزم من پارسال اول حضوری رفتم بهم کد و اینا رو داد بعد اومدم خونه با سایت ثبت نام کردم دوباره رفتم برای مدارک تحویل بدم 

راستی باید مدرسه هم بری بعد اون ریز نمرات رو حضوری ببری دانشگاه