2777
2789

نه عزیزم مگه میشه یه روزه کتاب خوند.بخش ، بخش 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه یکم راهنماییم کنی توروخداچجوری بخونم لطفاا نمیتونم مشاور بگیرم

توی کانال تلگرامی سیب ترش ، نوتروفیل ، مدیکال استوز عضو شو . خیلی راهنمایی میکنن🌱💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

الان میشه شما بهم بگی مثلا تو یک روز چجوری بخونم لطفا

رشته ات چیه ؟ 

انسانی

در روز ۴ پارت درس بخون فعلا ، ۲ تا تخصصی ، ۲ تا عمومی .

پارت های ۱/۳۰ الی ۲ ساعته.

بخش بخش بخون و مبحث به مبحث یا مثلا درس به درس .

مثلا اول دهم تموم کنم برم یازدهم یا باهم

پشت کنکوری ؟ سال چندمی ؟

پشت کنکورم نخوندم سال پیش الان میخوام بخونم و به راهنمایی خیلیی نیاز دارم😥

ببین عزیزم برای خودت قشنک یه برگه بزار جلوت

برای خودت تعیین کن که 

پایه‌ی یازدم و نیمه اول دوازدهم بخونی

زمستون دهم و نیمه دوم دوازدم بخونی

از فرودین مرور ،تست زیاد،ازمون دادن باشه برات

از فردا برنامه بریز از تعداد درس کم شروع کن یهو زیاد برنامه نریز که بهش نرسی و انگیزت از دست نره

مثلا از روزی سه تا درس شروع کن ۲تا یازدهم ۱ درس دوازدهم

تنوع درسی هم بزار که دلتو نزنه و زود خستت نکنه

ساعت مطالعتم همینطور،از کم شروع کن یواش یواش زیاد کن

کتاب تستم هم بخابم بهت معرفی کنم

جامعه مشاوران خیلی خوبه

جغرافیا خیلی سبز و مشاوران 

روانشناسی مهر و ماه و مشاوران

عربی خیلی سبز

منطق مشاوران و خیلی سبز(ولی مهر و ماه نگیر سطحش بالاس)

و اینکه سعی کن تک منبعی باشی اینجوری خیلی بهتره

اگه چند منبعی باشی باعث میشه گیج بشی 

ایشالا موفق بشی سال دیگه این موقع بیای بگی قبول شدی رشته‌ی مورد علاقتو✨

بازم سوالی بود در خدمتم