2777
2789

شوهرم بسیار خودشیفته از خود راضی هر کاری که میکنم به چشمش نمیاد میگه وظیفته ولی خدا نکنه برخلاف میلش کاری کنم فحش و داد بیداد هوار صداش تا خونه همسایه می‌ره و کتک که مثلاً چرا بچه از نخ دندون زیاد نخ درآورده یا مثلا چرا بچه  یکبار کنترل تلویزیون پرت کرد ، وقتی مریضم یا وسیله سنگین نمیتونم بلند کنم میگه بااااید بتونی ،باورتون میشه میگه باااید بتونی ،وسایل سنگین خونه جا به جا نمیکنه میگه چطور بچه ۱۲ کیلویی بغل می‌کنی اونوقت این وسیله نمیتونی ؟؟؟ میاد خونه نهار چای آماده همه کار کردم بازم میگه برو یه کلاس آشپزی فقط مثلا غذا نمک ندارع.  تیکه میندازه ، طلاق و مشاور هم نمیشه برم چون نه پشتوانه دارم نه پول ، حالا میخام خیلی موذیانه به خاک سیاه بشینه نمیدونم چیکار کنم چجوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج تراشی 

پس انداز مخفی

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

آدم کمبود داری هست برای اینکه کمبودهای خودشو جبران کنه به شما گیر میده ببرش روانشناس از رفتارهاش فیلم بگیر بفرست برای خانواده ش اگه کتک نمیخوری من باشم دونفر رو اجیر میکنم تا میخوره بزننش توی خیابون مثل سگ پاسوخته بیاد بشینه سیاه و کبود اون وقت می‌فهمه دنیا دست کیه

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

خدا ما را ببخشه اینطور توصیه ها گناهه ولی یک گاهی لازم ؛ اول باید خودت را محروم کنی ازش الخصوص نیاز جنسی دوری کن بهونه بیار مکانیزم ماشه را به کار بگیر محبت نگن بهش مثل یک مجسمه بله‌اش رفتار کن مورد دوم اینکه کم محلی کن غذا کم تنگه بهونه بیخود گرفت کر گوش باش نسبت بهش ؛ موزد چهارم شونه خالی کن از کار های خونه ؛ مورد پنجم بعد از تنبیه ها و حال اومدن شوهرت برید مشاوره یا بزرگ‌تری یا بشینید باهم صحبت کنید بازم خدا. منو ببخشه اینکارا نکنی اینا برای مرد هرزه و معتادی شوهره خوبه حالا اخلاق بدم داره با صحبت حل میشه 

آدم کمبود داری هست برای اینکه کمبودهای خودشو جبران کنه به شما گیر میده ببرش روانشناس از رفتارهاش فیل ...

با پدر مادرش هم اینجوریه فحش و داد بیداد ولی با بقیه خوبه اتفاقا برای خانوادش هم تعریف میکنم ولی کاری نمیتونن بکنن هم عادیه هم حرف تو سرش نمیره 36سالشه