2777
2789

وای من دو روزه عقب انداختم خیلی نگرانم 😞😞😞

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بعد دو روز ۱۱۰بود تیتر گفتن انجام بده نگرانم شدید تحمل سقط ندارم

من نمیتونم برم آزمایش بدم منتظرم پری بشم دلشو ندارم ببینم مثبت هست رابطه محافظت نشده هم داشتم 😭

همسرمم میگه وای بحالت بلایی سرش بیاری کشتمت 😭

یدونه دارم دیگه نمی‌خوام ....

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من نمیتونم برم آزمایش بدم منتظرم پری بشم دلشو ندارم ببینم مثبت هست رابطه محافظت نشده هم داشتم 😭همسر ...

برعکس شوهر من ناراحته باردارشدم یه بار رابطه محافظت نشده داشتم

برعکس شوهر من ناراحته باردارشدم یه بار رابطه محافظت نشده داشتم

چقدر شبیه همیم منم رابطه محافظت نشده داشتم 😞

بچه داری شما ؟!

اااا ناراحته بگو‌ گلی هست که خودت زدی سرم 😏😏

من دو روزه زندگی رو بهش زهر کردم همش میگم نمی‌خوام میرم میندازم زعفرون میخورم چی میخورم می‌خنده میگه شکایت میکنم ازت انجام بده ببینم 😏

چقدر شبیه همیم منم رابطه محافظت نشده داشتم 😞بچه داری شما ؟!اااا ناراحته بگو‌ گلی هست که خودت زدی سر ...

من مقصر بودم گفتم چیزی نمیشه این موقع جلوگیری نکن الان میگه گولم زدی آره بچه دارم 

چقدر شبیه همیم منم رابطه محافظت نشده داشتم 😞بچه داری شما ؟!اااا ناراحته بگو‌ گلی هست که خودت زدی سر ...

ناراحت نباش هدیه خداست . بعضیا حسرت همینو دارن 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

من مقصر بودم گفتم چیزی نمیشه این موقع جلوگیری نکن الان میگه گولم زدی آره بچه دارم

چند سالشه بچت؟!

هفته چند بارداری هستی؟؟

ناراحت نباش هدیه خداست . بعضیا حسرت همینو دارن

آخه دانشگاه ثبت نام کردم 😞

بعد یدونه پسری دارم خدا برام نگهش داره 😞

شرایط اقتصادی جامعه هم که گویا هست ....

چند سالشه بچت؟!هفته چند بارداری هستی؟؟

۳۵هستم 

یه دختر ۱۲سال یه پسر ۹ سال دارم 

خودم دوست دارم بدم نمیاد ولی استرس دارم خیلی 

اون شنبه آزمایش دادم ۱۱۰ بود گفتم تیتر بده ندادم انگار حوصله نداشتم امروز بعد هشت روز دوباره تیتر دادم خدا کنه بارداری خوبی باشه من از سقط میترسم

آخه دانشگاه ثبت نام کردم 😞بعد یدونه پسری دارم خدا برام نگهش داره 😞شرایط اقتصادی جامعه هم که گویا ه ...

اره واقعا شرایط بده ... ولی چیزی که شده همینکه شوهرت حمایتت میکنه خیلی خوبه.. حالاخوبه برات قیافه نمیگیره😂

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .