😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من بعد دو روز ۱۱۰بود تیتر گفتن انجام بده نگرانم شدید تحمل سقط ندارم
من نمیتونم برم آزمایش بدم منتظرم پری بشم دلشو ندارم ببینم مثبت هست رابطه محافظت نشده هم داشتم 😭
همسرمم میگه وای بحالت بلایی سرش بیاری کشتمت 😭
یدونه دارم دیگه نمیخوام ....
😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ... `` و من یَتَوَکل الله`` متاهل و صد البته متعهد 😌🌱 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
برعکس شوهر من ناراحته باردارشدم یه بار رابطه محافظت نشده داشتم
چقدر شبیه همیم منم رابطه محافظت نشده داشتم 😞
بچه داری شما ؟!
اااا ناراحته بگو گلی هست که خودت زدی سرم 😏😏
من دو روزه زندگی رو بهش زهر کردم همش میگم نمیخوام میرم میندازم زعفرون میخورم چی میخورم میخنده میگه شکایت میکنم ازت انجام بده ببینم 😏
من مقصر بودم گفتم چیزی نمیشه این موقع جلوگیری نکن الان میگه گولم زدی آره بچه دارم
چند سالشه بچت؟!
هفته چند بارداری هستی؟؟