2777
2789

امسال پایه چهارم تدریس میکنم یه مدرسه دولتی . والدین خیلی اذیتم میکنن و سر هر موصوع کوچیکی میان مدرسه یا به مدیر و اموزش و پرورش شکایت میکنن . 

چهارشنبه هنر داشتن گفتم ابرنگ بیارین نقاشی بکشیم و بهشون گفتم حواستون باشه لباساتون کثیف نشه و گفتم اینا الان ۱۰ سالشونه دیگه از پس این برمیان که لباسشونو کثیف نکنن . حالا امروز مدیر میگه یکی از والدین اومده میگه معلم حق نداره دیگه با بچه ها ابرنگ‌کار کنه لباس بچم کثیف شده . 

یا مثلا گفتم برای ازمایش علوم فلان چیزو بیارید و تقسیم بندی هم کردم و گفتم هر کسی میتونه اعلام کنه این وسایلو بیاره و یکی از بچه ها یکیشو قبول کرد فرداش پدرش در نزده و با عصبانیت وارد کلاس شد که به چه حقی میگین هر روز وسایل و پول بیارن حالا اون وسیله کلا ۲۰ هزار تومن شده بود . و منم اجباری نکرده بودم خود اون دانش اموز قبول کرده بود .

اگر بخوام بگم یه کتاب میشه .

ولی خواهش میکنید انقدر معلما رو سر مسائل بیخود اذیت نکید بزارید معلم در ارامش درسشو بده و روی درس تمرکز کنه . 

این طوری برای بچه هاتون هم بهتره .

درسته

ولی اگه روستا هستی

هزینه نزار رو دستشون

واسه آبرنگم بگو لباس کهنه بیارن

روپوش حیفه

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم چهارمه 

کاش همه مثل شما بودن 

بخدا درس اول رو ۵ بار تا الان نوشتن کامل 

یه معلم خشک بی ذوقه 

حداقل یه درس جدید هم نمیده تنوع بشه الان نزدیک یه ماه از مدرسه میگذره همچنان درس اولن هرروز هم میگه از روی کل درس مشق بنویسین 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

پسر منم چهارمه واسه علوم کلی وسیله بردن مشکلی نیست تورو خدا اذیت نکنین یه دورم تو خونه آزمایش بگیریم فیلم بفرستیم من واقعا وقت ندارم واسه این کارا هر هفته باید یه آزمایش بگیره فیلم بفرسته رنگ آبرنگ و گواشم از لباسشون پاک نمیشه پارسال لباس پسرم با گواش رنگ شد حتی خشکشویی بردم پاک نشد 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗

توی مدارس دولتی

بچه هایی هستن که پدرمادرشون همین خرجای کوچیکشونم زورشون میاد یا وقت خریدن وسایلو ندارن

بچه هایی هم هستن که برای پدرمادرشون مهم نیستن و پدر مادر واسشون چیزای لازمو نمیخرن و...

همه جور هست خلاصه

بهتره برای آزمایشای علوم کلا یه بار خودت آزمایشو انجام بدی بقیم ببینن

میتونی واسه وسایلش هم بگی کی میخواد چی بیاره و اجبار نکنی به کسی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من خودم توی دوران مدرسه از آیت متنفر بودم معلم بگه کاردستی درست کن یا فلان چیزو برو بخر بیار 

الان خواهرمم کلاس چهارمه معلم هر بار یه چیز میخواد واقعا خانواده و من میرفتیم توی دردسر 

خودمون به اندازه کافی مشغله داریم 

خواسته های معلم خواهرمم میاد روش

خانواده ها معمولا خیلی مشغله دارن یا اینکه شرایط مالیشو ندارن یا رفت و آمد براشون سخته 

سعی کنید شما هم اونارو درک کنید 

موفق باشی عزیزم ❤️

۴ ساله همه بهم میگن برو ازمون معلمی میگن من حوصله پدر و مادرهای بی ادب و پرتوقع الان رو ندارم که فکر میکنن خودشون علامه دهرن و بچه شون انیشتین و بقیه احمق

همون روز اول درگیر میشم

بیخیال شدم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
خب مامانش یه پیشبند براش میزاشت که موقع آبرنگ لباسش کثیف نشه . این دفعه حتما بهشون یاداوری کن که پیش ...

مانتو ها و مقنعشو بیرون اورده بودن ولی حواسش نبوده ریخته رو شلوارش . 

گفتم بیارید حتی گفتم لباس کهنه بیارید خودشون نیورده بودن 

کوچ پرستوها نرسیدن هنوز؟

نه 🥲 فعلا درس اول هستن هرروز هم مشق میگه پدرمون دراومده پسرم میگه دیگه بدم میاد از درس خوندن 

رومم نمیشه بگم میگم‌معلمه حتما بخاطر خود بچه میگه ولی اینهمه اخه؟؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
درستهولی اگه روستا هستیهزینه نزار رو دستشونواسه آبرنگم بگو لباس کهنه بیارنروپوش حیفه

بعضی کار ها واقعا باید انجام بشه و این کار رو هم اگر واقعا درستشو میخواستم انجام بدم باید میگفتم همشون دونه دونه انجام بدن بیارن ولی خودم خیلی حواسم به شرایط اقتصادی بچه ها هست تقسبم کردم گفتن همه یه وسیلشو بیارن انجام بدیم که این طوری شد . 

لباسم گفته بودم بیارید این دانش اموز نیاورده بود .