2777
2789

۷ روز بعد سقط رفتم سونو گفت بقایای جفت داری از این قرص ۲۰ دادد من همچنان خونریزی در حدی کم دارم😕چیزی ازم دفع نشده فقط لخته های کوچیک که از اول بود بنظرتون امیری هست کلی چیز میز گیاهی خوردمو فعالیتم کردم.

از وقتی این قرصو میخورم عضلات پام بشدت گرفته مثل روزی که تو باشگاه پا کار میکنن اینطوری یعنی قشنگ میلنگم

برو هیسترسکوپی کن راحت بشو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه قرص خیلی ریز خارجی بهم داد که حتی نتونستم اسمشو بخونم بقایا با پریودی دفع شد نگران نباش عجله ه ...

برا منم خیلی ریزه چقدر طول کشید اخه جفت خطرناکه نباید بمونه با بقایای دیگه فرق داره

نه میترستم

ترس نداره من انجام دادم راحته

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
هزینش چقدر بود بعدش باردار شدی

اره من خیلی سال پیش انجام دادم نود تومن نشد،تهرانی برو امام خمینی قسمت نازایی صبح خیلی زود هفت صبح اونحا باش بکو بیمارستان هیستروسکوپی نداره گفتن برو حای دیگه منم پرس و حو کردم دکتر گفت برو اینحا یا نامه بگیر از دکترت بکو با نامه پذیرش دارن برام نامه بزن قبولم کنن گفتن داره بگو دکتر خودش گفت سفت باش الان خیلی گرون باشه یه تومن اونحا خیلی ارزونه

اره من خیلی سال پیش انجام دادم نود تومن نشد،تهرانی برو امام خمینی قسمت نازایی صبح خیلی زود هفت صبح ا ...

من نبریزم نه این قیمت خوبه باز من همون قرص سقطای لعنتی رو همون اول قبول نکرد هیچ بیمارستان و داروخونه ای بده ۳ تا خریدم دونه ای ی میلیون اونم با هزار تا پنت دکترم میگه چون قرص کم خوردی کامل نیفتاده

من نبریزم نه این قیمت خوبه باز من همون قرص سقطای لعنتی رو همون اول قبول نکرد هیچ بیمارستان و داروخون ...

من نه تا قرص سقط خوردم نیوفتاد ول کن چرته بدنت ننداخته دیگه پاشو برو ذنبال هستروسکوپی،اره بچه دارم چهل هفته سزارین شدم نه زایمان زودرس کرفتم‌نه چیزی