2777
2789

من دو جا انتخاب رشته کردم هم ازاد هم با معدل سراسری الان مهندسی کامپیوتر آوردم یکی پیام نور یکی ازاد هر دوشونم یه شهر دیگن.. میخواستم بپرسم کدومش برم بهتره و اینکه بگم راه ازادم نسبت به پیام نور دوره و اینکه ایا مهندسی کامپیوتر میشه مجازی خوند تو پیام نور؟ ینی درست یاد میگیریم چیزی؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاد جزوه میدن راحت میخونی و پاس میکنیکتابای پیام نور خ سنگینه امتحاناشم سخت و سراسریه

پس همون ازاد بهتره؟ هزینه هاش چطوره الان من برم دانشگاه واسه شهریه اولیه و خوابگاه بنظرتون چقد میخواد هزینه؟ 

پس همون ازاد بهتره؟ هزینه هاش چطوره الان من برم دانشگاه واسه شهریه اولیه و خوابگاه بنظرتون چقد میخوا ...

میشه بخونی پیام نور باید درسخون باشی چون کلاس زیاد نداره در عوض شهریه ش خیلی کمتر از آزاده تایم آزاد زیاد داری میتونی نیمه وقت کار کنی من خودم پیام نور خوندم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
میشه بخونی پیام نور باید درسخون باشی چون کلاس زیاد نداره در عوض شهریه ش خیلی کمتر از آزاده تایم آزاد ...

من خودمم پیام‌نور خوندم

اره دیگ هرکدوم یک سری مزایا دارن

ولی هزینه های ازاد خیلی زیاده، پیام نورم قدیما میگفتن خیلی کلاسا برگزار نمیشه موقع ما ک همه کلاسا برگزار میشد، الانم تو گروه دانشگاه هنوز هستم کلاساشون برگزار میشه حتی الان خیلی از استادا روی حضور تو کلاس حساسن

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
من خودمم پیام‌نور خوندماره دیگ هرکدوم یک سری مزایا دارنولی هزینه های ازاد خیلی زیاده، پیام نورم قدیم ...

درسته زمان ما فقط هشت جلسه بود بعضی کتابام چهار پنج جلسه بعضی هام اصلا کلاس نداشت

میشه بخونی پیام نور باید درسخون باشی چون کلاس زیاد نداره در عوض شهریه ش خیلی کمتر از آزاده تایم آزاد ...

واسه مهندسی کامپیوتر که حضوری بهتر یاد میگیری پیام نور خوبه ینی میشه مجازی چیزایی یاد گرفت؟ 

پس همون ازاد بهتره؟ هزینه هاش چطوره الان من برم دانشگاه واسه شهریه اولیه و خوابگاه بنظرتون چقد میخوا ...

هزینه های ازاد خیلی زیاده خیلییی

اگ درس خونی بنظرم برو پیام نور بنفعته

مخصوصا اگ شهر دیگ میخای بری، برو پیام‌نور چون میتونی بیشتر کلاساتو مهمان باشی تو شهر خودت

بری ازاد اونم شهر دیگ شاید خدایی نکرده وارد حاشیه ام بشی و ایندت همه تحت تاثیر قرار میگیره

دل مرنجان، که ز هردل به خدا راهی است :)
من خودمم پیام‌نور خوندماره دیگ هرکدوم یک سری مزایا دارنولی هزینه های ازاد خیلی زیاده، پیام نورم قدیم ...

از هزینه های دقیقا ازاد اطلاعی دارین؟ ینی الان من برم ازاد بخونم چقد باید همراهم باشه شهریه و هزینه خوابگاه که موقع ثبت نام بدم

واسه مهندسی کامپیوتر که حضوری بهتر یاد میگیری پیام نور خوبه ینی میشه مجازی چیزایی یاد گرفت؟

آره عزیزم الان پیام نور واسه درسا کلاس زیاد میزاره فقط خودتم باید تلاش زیاد کنی درس بخونی چون مثل دولتی و آزاد نیست که دیکته کنن درس رو