من دو جا انتخاب رشته کردم هم ازاد هم با معدل سراسری الان مهندسی کامپیوتر آوردم یکی پیام نور یکی ازاد هر دوشونم یه شهر دیگن.. میخواستم بپرسم کدومش برم بهتره و اینکه بگم راه ازادم نسبت به پیام نور دوره و اینکه ایا مهندسی کامپیوتر میشه مجازی خوند تو پیام نور؟ ینی درست یاد میگیریم چیزی؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پس همون ازاد بهتره؟ هزینه هاش چطوره الان من برم دانشگاه واسه شهریه اولیه و خوابگاه بنظرتون چقد میخوا ...
میشه بخونی پیام نور باید درسخون باشی چون کلاس زیاد نداره در عوض شهریه ش خیلی کمتر از آزاده تایم آزاد زیاد داری میتونی نیمه وقت کار کنی من خودم پیام نور خوندم
میشه بخونی پیام نور باید درسخون باشی چون کلاس زیاد نداره در عوض شهریه ش خیلی کمتر از آزاده تایم آزاد ...
من خودمم پیامنور خوندم
اره دیگ هرکدوم یک سری مزایا دارن
ولی هزینه های ازاد خیلی زیاده، پیام نورم قدیما میگفتن خیلی کلاسا برگزار نمیشه موقع ما ک همه کلاسا برگزار میشد، الانم تو گروه دانشگاه هنوز هستم کلاساشون برگزار میشه حتی الان خیلی از استادا روی حضور تو کلاس حساسن