2777
2789

الان تو یه تاپیک بودم که مادر با کیک و قند و این چیزا مخالف بود حالا به کنار 

من پسرم چهارده ماهشه ببینین اشتباه میکنم واسه تغذیش ؟ خیلی نگران شدم لطفا همه جواب بدین 

1من صبحانه به پسرم نون و کره میدم یا نون و خامه

یا واسش اتمیل درست میکنم با شیره خرما و مغزیجات یا خورده خرما رو پوره میکنم این از وعده صبحش 

2میان وعده بهش توپک خرمایی که یه دونه خرمای قهوه ای استفاده میکنم و مغزیجات میدم 

گاهی فقط مغزیجات بدون خرما 

میوه خیار میدم یا هلو یا آب سیب چون فقط همینا رو دوست داره 

3ناهار هرچی خودمون بخوریم میدم با ادویه کم و نمک کم 

اگه مثلاً فست فودی باشه به پسرم جدا کته گوجه می‌زارم 

4شام کالجوش می‌زارم براش یا عدسی یا سوپ که سبک باشه راحت بخوابه 

آخر شبم یه وعده بیبی میل میدم که مکمل پروتئینی برای بچه هاس 

یک روز درمیون غذای گوشتی میدم بهش با گوشت گوسفند 

حالا خواهشاً من استرس گرفتم 

متنم طولانیه ولی بخونین لطفاً 

خیلی هم عالیه

وسواس فکری نگیرید ،خودتون اذیت میشید

فقط فست فود زیاد رو حذف کنید

مواد کارخونه ای رو.

تااونجا ک میشه ب خداقل برسونید همین

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن عزیزم خیلیم خوبه  

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خیلی هم عالیهوسواس فکری نگیرید ،خودتون اذیت میشیدفقط فست فود زیاد رو حذف کنیدمواد کارخونه ای رو.تااو ...

اصلا فست فود نمی‌خوریم مثلاً غذامون الویه باشه پسرم نمیخوره بهش جدا غذا میدم

من کلا 5 وعده غذایی بهش میدادم

حریره بادام هم میدادم بهش

صبحانه چرا پنیر نمیدی کره های الان که بازاری هستن زیاد توصیه نمیشن هر روز بدید ولی کره محلی باشه هر روز کمی توی غذاش بریزید خوبه

هر روز بتونید از گوشت استفاده کنید عالیه

تخم مرغ رو ننوشتید نمیدید؟

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
اصلا فست فود نمی‌خوریم مثلاً غذامون الویه باشه پسرم نمیخوره بهش جدا غذا میدم

خب خیلی عالیه👍

حساسیت زیاد نشون ندین.فقط تا اونجا ک میشه میوه سبزیجات رو تو برنامه تغذیه بیارید و کارخونه ای رو کم..

نمیشه حذف کرد

واقعا نمیشه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خونه مادرم میریم بچه ها اونجا خوراکی زیاد میخورن که گاهی دستش یه دونه ویفر میدن و اکثرا میماله این و ...

اینقدر سخت نگیرید ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من کلا 5 وعده غذایی بهش میدادمحریره بادام هم میدادم بهشصبحانه چرا پنیر نمیدی کره های الان که بازاری ...

لبنیات محلی احتمال ابتلای تب مالت داره ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من کلا 5 وعده غذایی بهش میدادمحریره بادام هم میدادم بهشصبحانه چرا پنیر نمیدی کره های الان که بازاری ...

طب سنتی و روایات میگن استفاده از پنیر در صبحلنه به شدت مضره و باعث بیماری میشه بهترین زمان مصرف شب هست با گردو فقط البته پنیرهای شرکتی هم پنیر نیستن 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

واقعا میگم نکنه بچمو مریض کنم بهش خرما میدم خیل ی ترسیدم

نه خرما منبع عالی از ریز مغذی هاست اتفاقا ...

پنیرم میدم منتهی یادم رفت بنویسم 

تخم مرغ لب نمیزنه این بچه اصلا نمیخوره مگه آبپزشو رنده کنم تو سوپ یا فرنی 

چون گوشت و مرغم زیاد نمیخوره کم میدم دلشو نزنه خیلی بدغذاس تازه فهمیدم چیا دوست داره