2777
2789

دوستان فضای دانشگاه رو با دبیرستان اشتباه نگیرین از جوگیر شدن و ادعا کردن جدا بپرهیزید 

زیاد رو واژگان تمرین کنید تا سوتی ندین چون یک سوتی شما تا مدتها هی تکرار میشه مثلا من ترم اول به استاد گفتم خانم یا ب انتراک گفتم زنگ تفریح وبشدت سوژه شدم  

ترم اول سعی کنید از خودتو.ن خارج نشین و برای خودتون در ارتباط با پسرا چارچوب بزارین اما جوری ام نباشه ک بعدها حسرت بخورین ک هیچ کیف و عشق و حالی نکردین 

حتما از هخمون اول برای ایندتون برنامه بچینین و براساس اون پیش برین 

از ادمای سمی دانشگاه دوری کنید شدید چون تو دانشگاه مریض زیاده 

تا اعتماد یدست نیاوردین از اکسپت کردن پیج اینستاتون خودداری کنید یا عکسهای بازتون رو کلوز فرند کنید 

زیاد بایکی ( جنس مخالف) صمیمی نشید چون تااخر اسمتون باهم در میشه و کلا قشنگ نیست 

اصلا تو دانشگاه رل نزنید زدین رسمیش نکنین و از بد بویی و بوی دهان و عرق و.... و شلخته بودن بپرهیزید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم

من پرستاری شیراز دوس داشتم خودم اهوازیم ولی بدونه فکر از رو اینکه نزدیک شیرازه زدم جهرم الان یسریا میگن مذهبیه فلانه از دوتا از دانشجو هاشم پرسیدم میگن جو‌دانشگاهش اونجوری نیست بنظرت دانشگاه و خوابگاه جهرمم جوش مث بقیه شهراس یا نه حس میکنم خشکو مذهبیع قرارع برام جهنم بشه 😭

من پرستاری شیراز دوس داشتم خودم اهوازیم ولی بدونه فکر از رو اینکه نزدیک شیرازه زدم جهرم الان یسریا م ...

من کارذشناسیم علامه قبول شدم کاملا دانشگاه حساس بود اون موقع و تفکیک بود کلاساش 

ولی بچه هاش همهع پایه و عالی

شهرش شاید مذهبی باشه اما دانشگاه جوش عالیه خیالت راحت

من کارذشناسیم علامه قبول شدم کاملا دانشگاه حساس بود اون موقع و تفکیک بود کلاساش ولی بچه هاش همهع پای ...

ممنون عزیزم اول چون استان فارس بود شیرازم نزدیک خیلی خوشحالم شدم ولی بعدش که اینو فهمیدم ۴ ساعت گریه کردم