2777
2789
سیاست نداشتم خونه نداشتم برا خودم الانسیاست نداشتم خیلی چیزارو نداشتم ک با سیاست زنونه تونستم به چنگ ...

من با سیاست مثل خودت دوست ندارم ن ب کسی نامردی کنم نه چیزی

فقط میخوام زندگیمو جمع کنم زندگیمو سرو سامان بدم

خیلی بدبختم بخدا خیلی شاید باورت نشه آبجی

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ جوره نمیتونم سیاست چرب زبونی و چاپلوسی و خودشیرینی داشته باشم 

بجاش هرکاری زیرزیرکی و قایمکی بتونم انجام میدم گاهی هم با دعوا پیش میبرم😐

یکی از سیاستای ن چندان خوبم این بود که هرجور شد از خونه پدرشوهرم اومدیم بیرون  باتوجه ب منی ک اونموقع خیلی بی زبون بودم موفقیت بزرگی بود😄

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

سیاست نداشتم هیچ وقت اما ی مرد شکاک و بد دل رو تبدیل کردم ب ی مرد اپن و روشن فکر سخت بود اما می‌ارزید اصلاح کسی ک دوستش داشتم اما همه روشی رو امتحان کردم تا اینجور شد 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

کم کم باید یادبگیری. سیاست زنانه به معنای دورو بودن و گول زدن و کلک زدن و نقش بازی کردن نیست.

چرا هست باید یاد بگیری با هر کی مثل خودش رفتار کنی بعضیا لیاقت روراست بودن و ندارن باید زیرورو کشید برای این افراد و این همون سیاست س

اتفاقا گاهی وقتا باید زبون ریخت 😁

نمیتونم دست خودم نیست کاش میتونستم وگرنه میبینم ادمای اطرافمو چ زبونی میریزن و همه رو. خام کردن 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
نمیتونم دست خودم نیست کاش میتونستم وگرنه میبینم ادمای اطرافمو چ زبونی میریزن و همه رو. خام کردن

من خودم مخالف زبون ریختن هستم اما ی وقتایی کار را انداز هست ن ک همیشع ک عادی بشع گاهی اوقات ک خاص و تازه باشع 

امضامو دیدی ی صلوات بفرست

چرا هست باید یاد بگیری با هر کی مثل خودش رفتار کنی بعضیا لیاقت روراست بودن و ندارن باید زیرورو کشید ...

این واقعا حقیقته

رحمت ب شیری ک خوردی

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم
آفرین😂

ولی خب 

سیاست زنونه ، مردونه ، بچگانه ، میانسالانه رو بلدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی خب سیاست زنونه ، مردونه ، بچگانه ، میانسالانه رو بلدم

زن واقعی باید اینجوری باشه

بخدا نصف زنایی ک کارشون میخوره ب طلاقو آوارگی بخاطر نداشتن سیاسته

زن واقعی باید اینجوری باشهبخدا نصف زنایی ک کارشون میخوره ب طلاقو آوارگی بخاطر نداشتن سیاسته

اون به خاطر انتخاب اشتباه ، ساده لوحی ، فرار از خانواده ، فقر ، تصمیمات نابالغانه ، مشکلات جنسی ، آینده نگر نبودن ، نداشتن استقلال مالی و این چیزاس 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چرا هستبا یسری ادما باید همینجوری بود

چون بلد نیستی میگی اینجوریه. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا هست باید یاد بگیری با هر کی مثل خودش رفتار کنی بعضیا لیاقت روراست بودن و ندارن باید زیرورو کشید ...

چون بلد نیستی،  تعریفت اینه. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401