گمگشتهlنوشتهlمین مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 169 عنوان توروخدا بیاین ببینین شونه هام قوز داره خیلی نگرانم 80 بازدید | 11 پست بچه ها الان عکس شونه هامو میذارم ببینین قوز داره یا نه خیلی نگرانم 1403/07/21 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گمگشتهlنوشتهlمین مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 169 یه کوچولو خیلی کم از قوز بند میتونی استفاده کنی واقعا تاثیر داره؟ چه مدت باید استفاده کنم؟
بانومهربانی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3509 نیم تنه ورزشی سفت یک مدت بپوش درست میشهخیلی کمهسعی کن صاف بشینی و روی مبل که نشستی دستاتو به دو طرف باز کن بزار روی پشتی مبل عشق های زندگیم همسرم و گل دخترم (با احترام هیچگونه دوستی پذیرفته نمی شود.)
اپیلاسیونx۷۰ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1083 دیدم عکستتو فقط حرکات کششی و اصلاحی انجام بده عادات بد نشستن و ایستادن رو درست کن قوز بند هم اصلا استفاده نکن از نظر پزشکی کاملا رد شدهتو اینستاگرام مربی اصلاحی زیاده رجینا فلنجی هستم.
گمگشتهlنوشتهlمین مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 169 نیم تنه ورزشی سفت یک مدت بپوش درست میشهخیلی کمهسعی کن صاف بشینی و روی مبل که نشستی دستاتو به دو طرف ... واقعا تاثیر داره؟ میترسم همینجوری بمونه شکل استخونام😭
گمگشتهlنوشتهlمین مدیر استارتر عضویت: 1403/04/08 تعداد پست: 169 دیدم عکستتو فقط حرکات کششی و اصلاحی انجام بده عادات بد نشستن و ایستادن رو درست کن قوز بند هم اصلا اس ... مرسی نمیدونی تقریبا تو چند وقت از بین میره؟
rasta1388 عضویت: 1402/11/15 تعداد پست: 3648 واقعا تاثیر داره؟ چه مدت باید استفاده کنم؟ مدت مشخصی نداره هر وقت که فکر کردی دیگه لازم نیست ولی باید رعایت کنی صاف راه بری صاف بشینی این تمرینم انجام بده یه بالش بزار یکم بالاتر از کمرت قسمت پشت سینه رو میگم بعد سعی کن کتفاتو به زمین برسونی در روز چند بار حدود پنج دقیقه اینکارو انجام بده
اپیلاسیونx۷۰ عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1083 مرسی نمیدونی تقریبا تو چند وقت از بین میره؟ بدن با بدن فرق میکنه ممکنه ۲ ماهه ممکنه ۱ سال یا بیشترحتی از بین هم بره باز باید ورزشو انجام بدی و مراقب عادات روزانه باشه چون بر میگرده رجینا فلنجی هستم.