2777
2789
عنوان

دوستم خیلی حرکت بدی روم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 84 پست
به نظرم توقع شما زیاد از حد هست ، همیشه که آدم نباید تولدش با دوستش باشه ، شاید امسال دوست پسرش می خ ...

خب زنگ میزد می‌گفت نیا

من اصرار که نکردم

به جایی اینکه جواب گوشیم نده همون ظهر که زنگ زد بگه دوست پسرم خبر داده میاد ولی قراره تا ۳ بره 

می‌گفت نیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد که حق با دوستت هس، یعنی چی زورش میکنی دوست پسرت بره من بیام، خب مشخصه که اونروز خاص  میخاسته با دوس پسرش باشه و با اون بیشتر خوش می‌گذشته، گلم بدت نیاد، دیگه یاد بگیر برا هیشکی تکلیفی رو تحمیل  نکنی 

خب زنگ میزد می‌گفت نیامن اصرار که نکردمبه جایی اینکه جواب گوشیم نده همون ظهر که زنگ زد بگه دوست پسرم ...

شاید رو دربایستی کرده ، شاید فکر می کرده دوست پسرش می ره ولی اون نرفته! 

ولی من خودم اگه جای شما بودم یکم خودم از این رابطه عقب می کشیدم بالاخره شما وقت گذاشتی کیک خریدی رفتی منتظرش بودی بعد حتی نکرده یه زنگ به شما بزنه ، حتما با دوست پسرش می گفته این چقدر کَنه هست ول نمی کنه بره!! 

کلا اگه یکی بی ارزشت کرد دیگه همچین کاری براش انجام نده! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

شاید رو دربایستی کرده ، شاید فکر می کرده دوست پسرش می ره ولی اون نرفته! ولی من خودم اگه جای شما بودم ...

دقیقا بخاطر همین گفتم این دوستی تموم شده بهتره

اومد در خونه در روش باز نکردم