2777
2789
عنوان

وای چرا هر جا میرم آدمو نگاه میکنن

157 بازدید | 19 پست

وای اینقد معذب میشم بعد همش مانتوم شلوارمو نگاه میکنم هی موهامو دست میزنم نکنه چیزی شده باشه 

همش رو آدم زوم میکنن انکار تا حالا آدم ندیدن

اعتماد یه نفسم اومده پایین میگم نکنه شاید مسخره ای چیزی هستم

دقیییقا...یجوری نگاه می‌کنند انگار ما خفشون کردیم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینطور

البته دردشون میدونم چی 

موهام فرخیلی ریز وکوتاه انکارندیدم

هم خودم هم بچه هام موهامون فرباپوست سبزه عین ندیده هانگامون میکنن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

منم همینطورالبته دردشون میدونم چی موهام فرخیلی ریز وکوتاه انکارندیدمهم خودم هم بچه هام موهامون فرباپ ...

موی هر کی متفاوته دیگه کلا مشکل دارن به خدا

من تا حالا رو کسی زوم نکردم که نکنه طرف برداشت بد کنه

موی هر کی متفاوته دیگه کلا مشکل دارن به خدامن تا حالا رو کسی زوم نکردم که نکنه طرف برداشت بد کنه

ممنون عزیزم. 

باورمیکنی اعتمادبه نفسم صفرشده

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خوب خودتون هم نگاه میکنید بهشون دیگه،احتمالا اونا هم همین فکرودرمورد شما میکنن

خدایی ی حرفایی میزنید آدم دوست داره بیوفته تو ی چاله خفه بشه

من اگه اینطوری بودم هیچوقت در این مورد تاپیک نمیزدم 

اول فکر بعد حرف اوکی؟

کی گفته؟من اصلا اینطوری نیستم خداروشکر

خوب پس اصلا محلشون ندید،نگاه نکنید اصلا بهشون که بفهمید نگاهتون میکنن ،بزارید نگاه کنن،کلا بعضیها این مدلین،هر چی و هرکیو ببینن نگاه میکنن

ای دوست برایم دعا کن🌹