2777
2789

بچه ها من با سوابق ثبت نام کردم که محروم نشم  که بتونم دور شم از خونه چون شرایط وحشتناک سخته تو خونه

و بخونم برا کنکورم 

نمیتونم ینی؟

زیست شناسی گیاهی میخوام فخونم دانشگاه فقد نمیدونم میشه یا نخ میشه اگ تجربه دارین بگقن

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

فک کنم قانون جدید نمیزاره این کارو کنی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چرا نشه ولی خب نمیتونی مرخصی بگیری؟ اینطوری بهتره

من یکیو از مشاورم شنیدم که سال اول پزشکی تعهدی اورده بود دوباره با دانشگاهش خوند و سال بعد رتبه اش فکر میکنم ۱۸۰۰ شد یعنی خیلی از پزشکی روزانه هارو میتونست بیاره

سلام عزیزم 

من هم روزانه قبول شدم البته با سوابق 

می‌گفتند محرومیت نداره 

ولی داخل همین سایت چند نفر هی دارند میگن محرومی!

استرس زیاد گرفتم 

من روزانه با آزمون انتخاب رشته نکردم که محروم نشم 

سوابق بدون آزمون رو زدم که محرومیت نداشته باشه 

الان بهم اینو میگن !

یکی می‌تونه خواهرانه راهنمایی کنه؟

سلام عزیزم من هم روزانه قبول شدم البته با سوابق می‌گفتند محرومیت نداره ولی داخل همین سایت چند نفر هی ...

نه عزیزم با سوابق محرومیت نداره اصلا نترس نگرانم نباش

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اره چرا نشه ولی خب نمیتونی مرخصی بگیری؟ اینطوری بهترهمن یکیو از مشاورم شنیدم که سال اول پزشکی تعهدی ...

اخه میخوام خوابگاخ باشم ینی خونه اصلا شرایط خوندن ندارم برادهمین

اگه پیام نوره میشه دوتا رشته رو باهم بخونی

ن عزیزم دولتیه