2777
2789

خانما میدونم زوده ولی دخترای خواهرام هم سن دختر منند ولی سی نه هاشون در اومده، ما کلا سی نه هامون کوچیکه ولی چرا دخترای اونا رشد کردند دختر من نه؟ لاغر هم هستند، به من میگند چرا دخترت هنوز رشد نکرده اعصابم خورد میشه، به دختراشون رازیانه ميدند ولی شنیدم باعث بلوغ زود رس میشه و خوب نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الله اکبر از جهل

دختر ۹ساله دارن بلوغی میکنن خب بیچاره از پریودی چی میدونه از الان پرویود شه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

دختر من ۱۱ سالشه هنوز تخت تخته

بلوغ زود رس دویست داری؟

برا هرچیزی عجله نکنید به موقع اتفاق میفته

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

یا خدا، زوده که من کابوسم بلوغ زودرسه، دختر منم سن دختر شماست

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بابا ولشون کن ت 9 سالگی چ سینه ای ت هم حالت خوب نیست

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

هیچ بچه ای نباید با بچه دیگه مقایسه کرد پدر مادر هر کسی فرق داره به نظر مت که زوده حالا وقت داره اونا اشتباه میکنن شاید بچشون بلوغ  زود رس داره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

چرا اینقدر عجله تا ۱۵ سالگی (شروع پریودی)وقت هست ، ضمن اینکه هر چی دختر دیرتر به بلوغ برسه بیشتر قد می‌کشه ، از نظر اجتماعی هم با دخترهای بزرگتر از خودش ارتباط نمیگیره و سالم تر بزرگ میشه .

اولا که زوده بعدشم لطفا مقایسه نکن بحث ژنتیک و اینا هم هست

ولی خود من نسبت به دخترای اطرافم دیرتر سینه درآوردم 

یعنی مال اونا قشنگ بزرگ شده بود من تازه یذره داشتم ولی الان برای من از مال همشون بزرگ تره😶

من انقد بدم میاد دخترم زود ب بلوغ برسه که حد نداره دختر نه ساله چی میفهمه ک بخواد درگیر بلوغ بشه اینا تو این سن باید بچکی کنن بنظرم اصلا هم افتخار نیست..

بعضیا دخترهاشون را از سن هشت سالگی میبرن دکتر غدد ک بلوغ زود رس نگیرن هرچیزی تو سن خودش باید اتفاق بیوفته ..سن بلوغ برای دخترا از ۱۲ سالگی ب بعده