2777
2789
عنوان

عمل قلب دارم حالم خوب نیست

220 بازدید | 21 پست

من ۲۰ سالمه و دخترم و ۱۰ روز دیگه عمل pdaبا وسیله به روش آنژیوگرافی دارم اضطراب دارم حالم خوب نیست کسی بود که جریان شریان رگ باز مادرزادی داشته باشه میشه باهام حرف بزنید از اضطراب ۴ بار تاریخ عملمو انداختم می‌ترسم بمیرم و دوست دارم زندگی کنم حالم خوب نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم چندسال پیش آنژیو کرد امشب رفت خوابید بیمارستان فرداش آنژیو شد پسفردا خونه. استرس طبیعی هست داری عزیزم ولی به این فکرکن بیهوش میشی وقتی به هوش بیای انشالله رفع مشکل شده. من چندسال پیش جراحی اورژانسی آپاندیس داشتم خیلی هم ترسو هستما ولی خب ب این فکر کردم چشامو که بازکنم حالم دیگه خوب میشه ،بن انرژی میداد .‌استرس طبیعی هست ولی به خوب شدن بعدش فکرکن، 

مامانم چندسال پیش آنژیو کرد امشب رفت خوابید بیمارستان فرداش آنژیو شد پسفردا خونه. استرس طبیعی هست دا ...

من حنی از بیهوشیم. میترسم 

میشه برام ی صلوات بفرستی دوست گلم (: ✨❤