2777
2789
اونوقت چرا؟

بعضی ادمها چون خیلی یکیو دوستدارن ممکنه با کوچکترین نا هماهنگی بهم بریزن و هر چی از دهنشون در میاد به طرف بگن .

البته ممکن هم هست اینطور نباشه بستکی به ادمش دارع 

(: What is written here is about me, not you

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه یه پسر یه دختر رو دوست داشته باشه و پیچ همه دخترا رو فالو کرده باشه جز اون دختره رو ؟ 

برای یه بنده خدا میخوام بدونم 

و اینکه قبلا ازون دختره تعریف کرده پیش یه نفر دیگه 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
ممکنه یه پسر یه دختر رو دوست داشته باشه و پیچ همه دخترا رو فالو کرده باشه جز اون دختره رو ؟ برای یه ...

بله ممکنه ولی این پسر یه پسر هوله 

البته اگر فقط دخترای معروف و بلاگر رو فالو کرده موردی نداره اما اگر به پشه هم رحم نکرده خب این مشخصه چجور ادمیه . 

و اینم در اخر بگم هر چیزی احتمالش هست 

من نفهمیدم ینی چی اینی که گفتی ولی باشه 🫡

اخی  

این یعنی به کسی درخواست دوستی نده مثلا رو کاربری هر کسی بزنی نوشته درخواست دوستی اونو ک بزنی برا طرف میره فلان کاربر ب شما درخواست دوستی دادن اگ پذیرش بزنن شما میتونی بری پی وی اینجا باهاش چت کنی اینا رو نگفتم بری درخواست بدی برا اطلاعات عمومیت گفتم بدونی

دلم یه تصادف شدید میخواد مثلا سرم بخوره جایی دیگ هییییچی از گذشته یادم نیاد همین برام کافیه

اخی این یعنی به کسی درخواست دوستی نده مثلا رو کاربری هر کسی بزنی نوشته درخواست دوستی اونو ک بزنی بر ...

خب اگر کسی تمیال داشته باشه خودش درخواست میده من چرا الکی درخواست بدم که بعد طرف فکر کنه من هولم ؟

خب اگر کسی تمیال داشته باشه خودش درخواست میده من چرا الکی درخواست بدم که بعد طرف فکر کنه من هولم ؟

خب همین دیگ اینجا هول زیاده حالا کم کم آشنا میشی با محیط ب هر حال خوش اومدی 

دلم یه تصادف شدید میخواد مثلا سرم بخوره جایی دیگ هییییچی از گذشته یادم نیاد همین برام کافیه