2777
2789
عنوان

نظرتون راجب زندگی پس از مرگ

806 بازدید | 69 پست

دوستان اول از همه بگم هرکسی عقاید خودشو داره و ما موظفیم به عقاید همدیگه احترام بذاریم پس لطفا هر نظری دارید بدون بی احترامی بگین چ به عقاید بقیه توهین نکنین این تاپیک صرفا برای تبادل نظره و نمیخوام دعوا بشه فقط میخوام نظرتون رو بدونم 

به نظر شما بعد از مرگ چه اتفاقی برای ما میفته دوباره در کالبد جدید تو همین دنیا میایم( منظورم همین داستان تناسخه) یا نه به برزخ میریم؟

چون جدیدا فرضیه هایی که تناسخ وجود داره قوی شده و واقعا کنجکاوم در این مورد 

باز هم خواهش میکنم لطفا بدون دعوا و بحث نظرتون رو بگید🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانشم‌در بززرخ هستیم 

برزخ محیط بر دنیاست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

زندگی پس از زندگی رو دیدم به همه ی سوالام رسیدم . زندگی پس از مرگ حتما وجود داره و روح ما به کالبدی هماهنگ با شرایط زندگی اخروی برمیگرده

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

موقع مرگ دیگه کامل دنیا رو ترک میکنیم و کامل وارد برزخ میشیم مثل زایمان که از رحم مادر به دنیا می‌آییم 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد