2777
2789

واای چقدر بد 

تمام حرف های تاپیک یک طرف 

جمله ای که گفت بچمو تا حالا ندیدم یه طرف 

یهو قلبم ریخت 

خیلی سخته 

چی بگن والاااا

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

زندگی همینه..و برا بعضیا بیشتر سخت میگیره

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

زندگی همینه..و برا بعضیا بیشتر سخت میگیره

پسرم ۹ ماهشه 

یک دقیقه خودمو بدون بچم تصور کردم 

خیلی بده 

خدایااا چجوری خودش طاقت آورده 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همین الان دیدم اومدم کامنت بذارم قفل بود ...وای واقعا از ته دلم ناراحت شدم 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
پسرم ۹ ماهشه یک دقیقه خودمو بدون بچم تصور کردم خیلی بده خدایااا چجوری خودش طاقت آورده

هیچکس از خوشی فرار نمیکنه..و هیچ مادری راضی نیس از بچش جدا شه..تقدیر اونم اونجوری بوده

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....