2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دار بشم یا نه

696 بازدید | 55 پست

پنج ساله ازدواج کردیم خودم و شوهرم هردو دانشجوئیم من پیام نور شوهرم آزاد شوهرم ۲۸ سالشه خودم ۲۰ یه خونه قدیمی ویلایی داریم که میخوایم بکوبیم از نو بسازیم حداقل چهار سال طول میکشه در حالا حاضر مستاجریم شوهرمم کارمند اداره برقه خانواده شوهرم از نظر مالی حمایتمون میکنن با این اوضاع بنظرتون بچه دار شدن اشتباهه؟خیلی دوست دارم بچه دار شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه وضعیتتون خوبه تازه جوونم هستین

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

نه بچه دار شو خیلی خوبه تفاوت سنیت با بچت کم میشه من ۳۳سالمه نوزاد دارم اگه میشد بیست سالگی بچه بیارم حتماااا میاوردم 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اشتباه نیست حماقت محض هست .

خودت و همسرت دانشجویین وقت کافی برای رسیدن به بچه ندارید .

هنوز از لحاظ مالی وابسته هستید .

هنوز شرایط ثابتی ندارید ‌.

اجازه بده خونه بسازید ، ماشین مناسب بگیرید ، از لحاظ مالی دیگه وابسته نباشید ، شغل خودتون رو شما هم داشته باشید .

تنها کمبود زندگیتون بشه بچه بعد اون موقع بچه دار بشید.

قبل از بچه دار شدنم حتما حتما خودتون رو آمده کنید از لحاظ روحی، جسمی .

کتاب های فرزند پروری ، روانشناسی کودک و دوران بارداری بخونید .و شرایطی رو فراهم کنید که بعدش دچار افسردگی شدید بعد از زایمان نشید

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بنظر من البته ببخشید 

وقتی خودتون هنوز بطور کامل مستقل نیستید و زیر بلیط خانواده ها هستید ، و هنوز درگیر درس هستید،  بچه برا چیتونه؟

چند توصیه کوتاه اما کاربردی : کد ملی تو حفظ باش ، مسواک بزن ، سرزده جایی نرو ، درستو بخون ، با آدم پاچه پاره بحث نکن ، کتاب بخون ، ورزش کن ، تو کار کسی دخالت نکن ، سعی کن برای خودت درآمد داشته باشی ،و در آخر بجای اینکه از پیشرفت بقیه ناراحت بشی خودتو ارتقا بده ، اینجوری حال خودتم خیلی بهتره (#تضیمنی) 
نه بچه دار شو خیلی خوبه تفاوت سنیت با بچت کم میشه من ۳۳سالمه نوزاد دارم اگه میشد بیست سالگی بچه بیار ...

واقعا؟خودمم فکر میکنم تا وقتی حوصله دارم بچه بیارم تا برسم به سی از آب و گل در اومده راحتم

خیلی دوست دارم با بچم اختلاف سنی کمی داشته باشم

آره منم همینطور نمیخوام برا بچم مادره سختگیری باشم میخوام براش مثل یه دوست صمیمی و رازدار باشم

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

اشتباه نیست حماقت محض هست .خودت و همسرت دانشجویین وقت کافی برای رسیدن به بچه ندارید .هنوز از لحاظ ما ...

شوهرم آزاد میخونه دو سال دیگه مونده خودمم غیرحضوری پیام نور از لحاظ کمکی هم دست تنها نیستم مادرشوهرم هست

از لحاظ مالی هم درآمد شوهرم برای یه بچه خوبه ماشینم داریم وابستگی مالی به پدرشوهرم نداریم فقط به عنوان پشتوانه روش حساب میکنم