2777
2789
عنوان

اونایی که پایه لاغر شدن هستن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رژیمی؟

یه کانال عضوم تل گرام طبق اون رژیم پیش میرم البته با کارشناس تغذیه هم صحبت کردم و تایید کرده این رژیم رو،،،باکرفس هم مواظب کالریم هستم

کسی چه میداند شاید این جهان،جهنم جهان دیگریست...

من برنج و خیلی کم کردم تو رژیم غذاییم و شکر کلن حذف کردم.اما نه اینکه هیچ چیز شیرینی نخورم.روزی ۱ ساعت پیاده روی کردم و رقص هم بود تو برنامم.۵کیلو کم کردم.

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.
من نمی خوام لاغر بشم.فقط خواستم بگم رقص عالیه عالی.هم خوش فرم میشی هم واقعا تو کم کردن وزن همراه با ...

آره منم آهنگ میذارم هرروز نیم ساعت ورزش نیم ساعت رقص

لامصب آهنگ خیلی تاثیر داره  

من برنج و خیلی کم کردم تو رژیم غذاییم و شکر کلن حذف کردم.اما نه اینکه هیچ چیز شیرینی نخورم.روزی ۱ سا ...

بجای شیرینی ها،،انجیر،،کشمش،،خرما و مغزها بخور

بجای شیرینی ها،،انجیر،،کشمش،،خرما و مغزها بخور

بله عزیزم.مثلا چای با کشمش میخورم یا قهوه اصلا شکر نمیریزم

Never argue with stupid people,because they will drag you down to their level and then beat you with experience.