2777
2789

سلام شوهرم خیلی شوخ باهمه شوخی می‌کنه بخصوص باخانم ها پیش خودم شوخی کنه ناراحت نمی شم ولی به یک خانم پیام بده بدم میاد تازگی ها رفته سر کار که چند تا همکار خانم داره الان یه مدتی داره از محصول باغ مون به همکارهای  زن هم می فروشه اون روز توروبیکا دیدم پیام داده سلام و احوال پرسی که میوه ی که آوردم چطور بود هی تعارف تا به هزینه پولش رسیده مثلاً یکی گفت شماره کارت بفرست گفت قابل نداره شما جون بخواه چرا باید بگه این حرف روبه یک زن غریبه به یکی دیگه میگه رییس مشتری پیدا کن به یکی براش عکس گل فرستاده اونم توحرفاش براش عکس گل فرستاده خیلی ناراحتم به نظر شما ها بهش بگم چرا اینطوری می‌کنه تورو خدا کمکم کنید 

شعور نداره 

دوست منم شوهرش اینطور بود سالها پیش .

حریفش نشد ، اونم خودشو ول کرد ، حجاب کلا کنار بگو و بخند با این و اون 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدطوری رفتارکنی که روش بازنشه بهت.از مشاورکمک بگیر

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

الان جدی پرسیدی سوالت رو که خیانت یا نه؟؟؟؟؟این شوخیه؟؟؟؟دارم تصور میکنم چنین پیامی تو گوشی شوهرم ببینه به یه زن بگه جون بخواه یعنی دختر پدر شناسنامه ایم نیستم اون گوشی و از پهنا نکنم تو ماتحتش بعدشم پرتش نکنم از زندگیم بیرون 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
شعور نداره دوست منم شوهرش اینطور بود سالها پیش .حریفش نشد ، اونم خودشو ول کرد ، حجاب کلا کنار بگو و ...

جالب خودش میگه من بخدا بدون هیچ گونه حسی مثلاً پیام میدم می‌خوام بخندیم نمی دونم چکار کنم بهش بگم چرااین پیام هارو می‌فرستی یانه

سلام تا زیادتر از از این تعارفات پیش نرفته و روابطشون دوستانه تر و نزدیک تر نشده بهش تذکر بده و بگو خوشت نمیاد که با زن غریبه پیام بازی و عکس گل و استیکر بزاره و بهش یاد آوری کن که به شما متعهد باشه!!!!

صبر کن ببین چی میشه صبر و زمان خیلی چیزارو ثابت میکنه 

اگه دیدی رفتارش با توام عوض شد و تغییر رفتار داد یا مثلا پیام هاشو پاک کرد و ..... باید بهش بگم و اقدامی انجام بدی

صبر و زمان بده و خواهشا آرامش خودتم حفظ کن آنقدر ب خودت استرس نده تهشم اگه حتی موضوعیم بود ولش میکنی بره  

الان جدی پرسیدی سوالت رو که خیانت یا نه؟؟؟؟؟این شوخیه؟؟؟؟دارم تصور میکنم چنین پیامی تو گوشی شوهرم بب ...

بخدا جدی میگم بهش گفته بود نمی ون چکارکنم

جالب خودش میگه من بخدا بدون هیچ گونه حسی مثلاً پیام میدم می‌خوام بخندیم نمی دونم چکار کنم بهش بگم چر ...

بگو منم بدون هیچ حسی به مردا اطرافم اینطور پیام میدم 

دعوا نکن که درست نمیشن ، مثل خودش رفتار کن

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

و منی که فیلم پو رن دیدم تو گوشی نامزدم دانلودش نکرده بود  ولی دیوانه شدم🤧

البته  چت کردن عادی و رسمی  که نشانه خیانت و... نیس ولی بگو نمی پسندم شوخی کنی با خانوما مخصوصا تو مجازی

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام 
بگو منم بدون هیچ حسی به مردا اطرافم اینطور پیام میدم دعوا نکن که درست نمیشن ، مثل خودش رفتار کن

این مثل خودش رفتار کنه بعد جو خانوادگیشون جوری باشه برا خانوما حرف در بیارن چی؟

تو تاریکی خودمم بد هیچکیو نمیخوام