2777
2789
عنوان

میشه بیاید کمک خیلی نگران بچه خواهرشوهرم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله با خبرای خوش اینجا منتظرتون هستم،حتما بیاید اینجا و بگید که حال گل پسرمون خوب شده

سلام عزیزم خوبی؟

اومدم از حال پسرمون بهت خبربدم

امروز صبح طفلی حالش خیلی بد شده کما رفته و کلیه‌هاش رو از دست داده،دیالیزش کردن و گلوش رو سوراخ کردن برای تنفس

میشه براش دعا کنید؟گناه داره طفلی ۱۰ سالشه فقط انشالله خدا خودش شفاش رو بده

سلام عزیزم خوبی؟اومدم از حال پسرمون بهت خبربدمامروز صبح طفلی حالش خیلی بد شده کما رفته و کلیه‌هاش رو ...

ای وای خدای من،اتفاقا خیلی تو فکرتون هستم،خدایا توروقسمت میدم به دستای بریده حضرت عباس،به دردونه امام حسین حضرت رقیه شفای این طفل معصوم رو بده،منو بی خبر نگذارید 

ای وای خدای من،اتفاقا خیلی تو فکرتون هستم،خدایا توروقسمت میدم به دستای بریده حضرت عباس،به دردونه اما ...

فداتشم عزیزم،قربون محبتت

الان بهترشده از کما دراومده خداروشکر ولی دیالیز میشه و اینکه قندش خیلی بالا میره یهویی

ممنونم از لطفی که داری مهربون

فداتشم عزیزم،قربون محبتتالان بهترشده از کما دراومده خداروشکر ولی دیالیز میشه و اینکه قندش خیلی بالا ...

سلام عزیزم،الهی شکر،الهی شکر که پسرمون حالش خوب شده،براش صلوات میفرستم که انشالله قندش هم خوب بشه و سلامتی کامل به دست بیاره،خدا به پدرو مادرش رحم کنه،طفلک سنی نداره که بخواد اینهمه دردو تحمل کنه،

سلام عزیزم،الهی شکر،الهی شکر که پسرمون حالش خوب شده،براش صلوات میفرستم که انشالله قندش هم خوب بشه و ...

سلام عزیزم،ممنونم از لطفی که بهمون داری گلم

آره طفلک خودش خیلی خیلی خسته شده،همش میگه بزارین یکم راه برم،همش درازکش هسته

دعاکن انشالله بهتربشه و زود از بیمارستان مرخص شه،گناهه طفلی

سلام عزیزم،حال گل پسرمون چطوره؟من سه شنبه دارم میرم مشهد اگه خدا بخواد،براش دعا میکنم که انشالله اما ...

سلام دوست عزیزم خداروشکر و به لطف محبت‌های شما بهتره

انشالله اگر مشکلی نباشه فردا مرخص میشه از بیمارستان

کجا زندگی میکنیدشما؟؟ما مشهدی هستیم پیشاپیش خوش اومدین به شهرما عزیزم😘

سلام دوست عزیزم خداروشکر و به لطف محبت‌های شما بهترهانشالله اگر مشکلی نباشه فردا مرخص میشه از بیمارس ...

سلام گلم،الهی شکر،انشالله همیشه سلامت باشه دیگه رنگ بیمارستان هم نبینه،ای جانم پس خودتون پیش امام رضا هستید که،ما کرج زندگی میکنیم،انشالله فردا راهی مشهد هستیم،ممنونم عزیزم