2777
2789

سلام به‌همگی

پسر خواهرشوهرم ۱۰ سالشه،چندروزه حال نداشته همش میخوابیده بچه و کلی بیحال شده بوده و زیرچشماش گود افتاده،اینا هرچی دکتر بردن همه گفتن هیچیش نیسته آزمایش هم گرفتن خوب بوده

بعد دیروز صبح زود حالش خیلی بد بوده بردنش بیمارستان باز گفتن نمیدونیم از چیه و فلانو...

بعد شانسی یکی از پرستارها گفته بزا قند خونش رو بگیریم،گرفتن دستگاه ارور داده ازبس قندش بالا بووده

میگن ۶۰۰ شده قندش،الان از دیروز آی سی یو بستریه

میگن از ۱۰۰ درصد ۲ درصد حالش خووبه

کسی تجربه مشابه داشته خدای نکرده؟؟خیلی خیلی نگرانشم گناه داره طفل معصوم

شرمنده طولانی شد بخونید خواهشا و نظر بدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا کمکش کنه عزیزم چاقه؟شرینیجات زیاد میخورده؟؟منم هوش کابوس قند دارم برای دخترم

نه اصلا چاق نیسته،نرماله

حال نداشته خواهرشوهرمم نمیدونسته که قند داره هی میخواسته تقویتش کنه شیرموز و شیرعسل و اینا بهش میداده بدتره طفلکی

نه اصلا چاق نیسته،نرمالهحال نداشته خواهرشوهرمم نمیدونسته که قند داره هی میخواسته تقویتش کنه شیرموز و ...

الهی خدایاااااااا 

خدا بهش سلامتی بده به زودییییییییی دل خانواده شاد بشه

دختر منم شکلات و شیرینیجات میخوره حالم بده واقعا ، همش کابوس دیابت دارم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

نمیدونم این چه ترسی که همیشه واسه بچه هام دارم،واسه همین پسرم تا الان که پنج سالشه نمیدونه شکر چیه،البته کیک و این چیزا میخوره ولی هیچوقت بهش چای شیرین ندادم،حالا این طفل معصوم حالش خوب میشه نگران نباشید،منم براش حمد میخونم،شوهر خواهر شوهرم قندش رو ۸۰۰ بود که بیمارستان بستریش کردن،الان خداروشکر حالش خوبه

الهی خدایاااااااا خدا بهش سلامتی بده به زودییییییییی دل خانواده شاد بشهدختر منم شکلات و شیرینیجات می ...

آره انشالله زوود خوب بشه

نه عزیزم نگران نباش و کنترل کن شکلات خوردن و اینارو

هرچی حساس باشی بدتره گلم

نمیدونم این چه ترسی که همیشه واسه بچه هام دارم،واسه همین پسرم تا الان که پنج سالشه نمیدونه شکر چیه،ا ...

آره واقعا مادربودن همینه

حاضری خودت هرکاری بشی اما خار توپای بچت نره

آخه دکتر گفته قندش پایین میاد ولی مثل اینکه به یه جایی از اعضای بدنش صدمه وارد شده

اگر چیزی میدونید بگید نگرانیم خیلی؟؟

آره انشالله زوود خوب بشهنه عزیزم نگران نباش و کنترل کن شکلات خوردن و ایناروهرچی حساس باشی بدتره گلم

خدا هیچ پدر و مادری رو با بچش امتحان نکنه ، ان شالله به زودی این بچه طفل معصومم خوب بشه

خدا هیچ پدر و مادری رو با بچش امتحان نکنه ، ان شالله به زودی این بچه طفل معصومم خوب بشه

آره خدایی سخته

وقتی مادری حاضری هر مریضی هست خودت داشته باشی اما خار تو پای بچت نره،براش دعا کن عزیزم حالش خوب نیسته آی سی یو بستریه 😓

آره واقعا مادربودن همینهحاضری خودت هرکاری بشی اما خار توپای بچت نرهآخه دکتر گفته قندش پایین میاد ولی ...

با یه بار بالا رفتن قند که چیزی نمیشه اگر چند بار این اتفاق بیفته اون وقت به کلیه یا چشم آسیب بزنه،انشالله این گل پسر صحیح و سلامت از بیمارستان میاد بیرون،

آره خدایی سختهوقتی مادری حاضری هر مریضی هست خودت داشته باشی اما خار تو پای بچت نره،براش دعا کن عزیزم ...

الهی آمین😔😔😔🙏🙏🙏