2777
2789
عنوان

بچه ها😭

161 بازدید | 9 پست

خوابگاه خودگردان خیلی هزینه داره؟ من وقتی انتخاب رشته میکردم اصلا توی دفترچه ننوشته بود خوابگاه خودگردان الان متوجه شدم

زیاد وضع مالیم خوب نیست از طرفی هزینه ی غذا هم هست😭😭

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما خوابگاهمون خودگردانه ترمی ۵۰۰ میدیم

💢اطلاعیه مهم ویژه دانشجویان

🔹 اطلاعیه شماره ۳ خوابگاه ها

به اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی سکونت در خوابگاه نرجس، خوابگاه دانشکده فنی و خوابگاه شهید جباری می رساند جهت رفاه حال دانشجویان عزیز، ساکنین این خوابگاه ها به خوابگاه الزهرا دانشگاه آزاد واقع در بلوار آیت الله ابطحی منتقل می شوند.

لذا جهت انتخاب اتاق و تکمیل وجه و هماهنگی لازم از طریق پیام رسان ایتا به سرکار خانم اسدی مسول خوابگاه احمدی روشن پیام دهید.

شماره خانم اسدی در پیام رسان ایتا 

0939 139 6457

🟢دانشجویان دیگری که متقاضی حضور در این خوابگاه هستند نیز می توانند تقاضای خود را به ایشان ارسال نمایند.

🔸جهت انتخاب اتاق و تکمیل وجه توجه داشته باشند که مدیریت خوابگاه دانشگاه آزاد قیمت هر تخت در

اتاق ۵ و ۶ نفره سه میلیون و هشتصد هزار تومان...

برای اتاق ده نفره سه میلیون چهارصد هزار تومان در نظر گرفته است.

🔹اختصاص نهایی اتاق ها با توجه به شرایط اختصاصی دانشجو و خوابگاه و صلاحدید مسولین خوابگاه و در صورت لزوم به وسیله قرعه کشی انجام خواهد.

🔹در صورت نیاز به تقسیط و استفاده از وام صندوق داخلی خوابگاه حتما به اطلاعیه قبل توجه نمایند.

🔺بدیهی است نامه معرفی به خوابگاه ها صرفا با تسویه‌حساب نقدی یا تقسیط به وسیله وام صندوق صادر خواهد شد.

🔺ضمنا خواهشمند است دانشجویان قبل از روز دوشنبه به خوابگاه ها مراجعه نفرمایند

👆👆👆

میشه یه صلوات مهمونم کنین😉💙 اگه تایپ ترسناک دیدی منو هم صدا بزن لدفا😗🍭  یه آدم بی شیله پیله و مهربون😁🍭من رو با آدمهايي كه ازشون دوري ميكنم قضاوت كن😎زیاد حرف زدن رو دوست دارم☺ خداا جونم منو هم میبینی؟ گذشته خوبی نداشتم آینده مو خوب کن فداتشم😞 درخواست دوستی قبول نمیشه به هیچ وجه😑 دوست دارم بشم یه خانم معلم😍😍😍با تچکر😌🤍
خود گردان یعنی چی دقیقا

خوایگاه دولتی نیست امکاناتش بیشتره

💢اطلاعیه مهم ویژه دانشجویان🔹 اطلاعیه شماره ۳ خوابگاه هابه اطلاع کلیه دانشجویان متقاضی سکونت در خوا ...

چه زیاد😐

ما اتاقامون ۴ نفره ها فکر کنم ۸۰۰ عه 

۶ نفره ها ۵۰۰

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
چه زیاد😐ما اتاقامون ۴ نفره ها فکر کنم ۸۰۰ عه ۶ نفره ها ۵۰۰

چه دانشگاهی میری