2777
2789

امسال کنکوریم صبح گزینه دو داشتیم این همه درس خوندم این همه تست زدم نتیجه شو خیلی کم دیدم 

دوستم که تستای مبحثو نزده بود درصدش بهتر از من بود 

اژ صبح هی اشکم درمیاد هی جلو خودمو میگیرم

مدرسه تیزهوشانه 

دهم و یازدهم متوسط بودم خیلی جدی نبودم ولی الان که دارم میخونم چرا نشد؟

استوری معلممون دیدم بچه های دوازدهم پارسال مدرسه مون پزشکی تهران بهشتی آوردن

واقعا استرس دارم

میخوام حداقل بشینم گریه کنم خالی شم

یاد خودم افتادم با این فکرات عقب می‌ندازی خودتو 

رو خودت تمرکز کن

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه سال پشت کنکور بودم خودم کشتم آخرش چیزی ک میخاستم نشد ، الانم رفتم رشته ای ک دوسش ندارم دانشگاهی م دوسش ندارم هنوز اولاتع بشین بخون به ارزوت برسی ، واقعی بخون،  برای من ک خدا نخواست ایشالا برای تو بخواد

اسی جان من همه ی این روزهارو گذروندم تا روز کنکور آنقدر همه چی جای تغییر داره که باورت نمیشه

اصلا درگیر اینکه الان بقیه چه نتیجه ای گرفتن و مقایسه کردن نشو فقط رو خودت تمرکز کن یه جایی به خودت میای میبینی ازشون جلو افتادی مشاورم یه بار یه داستانی از سال کنکور خودش برام تعریف کرد که دید منو خیلی عوض کرد و واقعا رسیدم به این جمله کلیشه ای که ادم نباید مقایسه کنه خودشو با بقیه

اسی جان من همه ی این روزهارو گذروندم تا روز کنکور آنقدر همه چی جای تغییر داره که باورت نمیشهاصلا درگ ...

مشاور ماهم میگه ممکنه اولاش شما اون نتیجه دلخواهتون رو‌نگیرید ماهای آخر به اون نتیجه میرسید که میخواین ولی امروز یجورایی خیلی با خودم  درگیر بودم 

راستی پزشکی قبول شدی خیلی خیلی مبارکه ♥️♥️

اسی جان من همه ی این روزهارو گذروندم تا روز کنکور آنقدر همه چی جای تغییر داره که باورت نمیشهاصلا درگ ...

یچیزی میشه بپرسم 

دهم  یازدهمت خیلی نمره هات خوب بود؟ 

دوازدهم تو هم مثل من بودی اولاش ؟

از تابستون کلاسامون شروع شده هنوز اون افزایش درصد ندارم 

۱۰ تا ۲۰ درصده همه شون

یچیزی میشه بپرسم دهم یازدهمت خیلی نمره هات خوب بود؟ دوازدهم تو هم مثل من بودی اولاش ؟از تابستون کلا ...

دهم یازدهم نمراتم خوب بودن ولی زیاد تستی و کنکوری نخونده بودم متوسط بودم

این تایم درصدام ۱۰  ۲۰ نبودند اما درصدای ازمونهای مهرماهم خیلی کمتر از درصدای ازمونهای بعد عید بودند