2777
2789
بفرمایید در خدمتم

پسرم گریدش پنج بعد سه سال همون پنج مونده به احتمال زیاد جراحی بشه.خواستم راجب عملش بدونم.میشه بگید چند روز بیمارستان نگه میدارن؟

تا شقایق هست زندگی باید کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم گریدش پنج بعد سه سال همون پنج مونده به احتمال زیاد جراحی بشه.خواستم راجب عملش بدونم.میشه بگید چ ...

من برادر زاده ام این مشکل رو داشت جراحی شد ۳ شب بیمارستان بود بعد هم تا یک هفته سوند داشت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من برادر زاده ام این مشکل رو داشت جراحی شد ۳ شب بیمارستان بود بعد هم تا یک هفته سوند داشت

منظورم اینه با سوند اذیت شد؟من خیلی فکر درگیره خیلی ناراحتم.

یعنی تو خونه هم سوند داشت؟خیلی اذیت شد؟

بله داشت طفلکم خیلی صبور بود تو هشت سالگی عمل شد الان ۱۹ ساله هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منظورم اینه با سوند اذیت شد؟من خیلی فکر درگیره خیلی ناراحتم.

نگران نباشید لازمه انجام عمل والا دور از جونش رو کلیه ها اثر سو داره و ممکنه از کار بیوفتن

سلام هنگامه خانم میشه بگید پسرتون کدوم دکتر عمل کردن؟راضی بودین چون منم دخترم احتمالا باید جراحی بشه ...

سلام بیمار دکتر اتوکش بود خود دکتر معرفی کرد دکتر فریبا جهانگیری تو بیمارستان علی اصغر عمل کردن

سلام هنگامه خانم میشه بگید پسرتون کدوم دکتر عمل کردن؟راضی بودین چون منم دخترم احتمالا باید جراحی بشه ...

بله خداروشکر عملش موفقیت آمیز بود