2777
2789

امشب عروسی دوست صمیمیم بود و تالار خارج شهر و یه مسیر خیلی دور بود من و یکی از دوستام به بدختی (به خاطر مسافت)  رفتیم عروسی. 

عروس که وارد شد میرفت سر میزا و با مهمونا دست میداد ولی به ما که رسید یه دست کوچیک تکون داد و رد شد حقیقتا ما خیلی خورد تو ذوقمون که چرا به ما محل نزاشت 

و خیلی عادی مراسم به خوبی و خوشی برگزار شد و عروس حسابی با فامیلا و همکاارا و باقی دوستا رقصید و  ما سر جای خودمون خیلی عادی نشسته بودیم.(من کلا اهل رقصیدن نیستم تقریباهممه میدونن دیگه) 

عروسی که تموم شد رفتیم پیش عروس داماد که هم تبریک بگیم هم خداحافظی کنیم با لبخند رفتیم به سمتش که یهو برگشت گفت برید باهاتون هیچ حرفی ندارم ما جلو داماد آب شدیم از خجالت. گفت تو عروسی من رفتید یه گوشه نشیتید هیچ کاری نمیکنید باشه فعلا برید.(با لحن تند) 

احساس میکنم سنگ رو یخ شدم. 

شما بگید من مقصرم یا رفتار عروس اشتباس؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروس نبوده گاوه مش حین میرزا بوده بیچاره 

...... یک مادر هیچ وقت از مرگ نمیترسه! بزرگترین ترس یک مادر اینه که فرزند خود را در این دنیا تک وتنها بگذارد چون می داند هیچ کس در این دنیا مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت.....

چقدر مهمان نواز بوده😐 البته شما هم یه رقص کوچولو میرفتی بد نبود ولی اونم دیگه خیلی پررو بوده

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

خب واسه چی رفتید بی ذوق بازی دراوردین

عروس نمیتونه بیاد سر میز التماستونو کنه که 

ادم از دوستاش توقع داره واسش بترکونن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏