2777
2789

سلام عزیزم.منم میکروبیولوژی غیرانتفاعی آوردم.نمیرم گلم به هییییچ عنوان

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد این رشته اصلا ارزش نداره آدم حسابداری با سوابق بره از این بهتره

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

آزاد با سوابق خابگاه میده دانشگاه؟ چون تو دفترچه انتخاب رشتش نوشته بود مشهد امکانات خابگاهی داره این دانشگاه برای بانوان 

اتفاقا من لیسانس حسابداریم ب هر دری میزنم سابقه میخان  ددسته میگن حقوقش خوبه ولی برا کسی ک تجربه داره ن ماها ک تازه لیسانس گرفتیم هرکیم مارو میخاد برا حمالیه ک کاراشونو کنیم یا مفت یا پولی ک حتی ایاب و ذهاب هم نمیشه

تا جایی که من برا خودم تحقیق کردم،بازار کارش افففتضاحه!مگه پارتی داشته باشی

تو ایران شناخته نشده

توی استخدامی هم علوم آزمایشگاهی ها اولویت دارن

ضمن اینکه من حتی دانشگاه من خوشم نمیاد

اگه سراسری نیاوردم شاید میرفتم،ولی رشته‌ای نیس که ارزش داشته باشه براش هزینه کرد.لاقل آدم رشته‌ای میخونه اون هزینه‌ای که کرده رو فردا روز بتونه ازش دراره!

ضمن اینکه کلا شهریه ی میکرو تو آزاد و غیرانتفاعی از بقیه رشته ها بیشتره(بجز رشته های تاپ و پیراپزشکی)

ببخش اگه رک حرف میزنم چون شرایط مثل کنه سفره‌ی دلمو باز کردم برات❤️

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
آزاد با سوابق خابگاه میده دانشگاه؟ چون تو دفترچه انتخاب رشتش نوشته بود مشهد امکانات خابگاهی داره این ...

عزیزم من تا جایی که میدونم خوابگاه نمیدن بازم از یه آدم آگاه تر بپرسید

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
والا به خدا وضع ما از وخیم یه چی اونور‌تره

جسارتا وضع مالیتون در چه حده؟

چون میکروب آزاد و غیرانتفاعی جزو رشته های سنگینه از لحاظ مالی

تا جایی که من برا خودم تحقیق کردم،بازار کارش افففتضاحه!مگه پارتی داشته باشیتو ایران شناخته نشدهتوی ا ...

مرسی واقعا که رک گفتی

بعضی ها (منظورم مشاوراس) اونقدررر تعریف میکنن آدم فکر میکنه میکروبیولوژی از پزشکی بهتره

اتفاقا من لیسانس حسابداریم ب هر دری میزنم سابقه میخان ددسته میگن حقوقش خوبه ولی برا کسی ک تجربه دار ...

حسابداری هم رسما یه مدتی باید حمالی کنی تا بعد کار بسپرن دستت کتمان نمیکنم ولی مثلا اگه شانس کار برای حسابداری 20 درصد باشه برای میکروبیولوژی 1 درصده😂

من چون خودم میکروبیولوژی قبول شده بودم خیلی راجع بهش پرس و جو کرده بودم

مرسی واقعا که رک گفتیبعضی ها (منظورم مشاوراس) اونقدررر تعریف میکنن آدم فکر میکنه میکروبیولوژی از پزش ...

قربونت عزیزم وظیفه‌است

آره دقیقا منم گول همین حرفارو خوردم انتخاب رشته رو زدم بعد که تحقیق کردم دیدم چهههه افففتضاحیه.طرف با ارشدشم بیکاره!