2777
2789

سر اون و خونوادش خیلی اذیت شدم فشار روحی روم بود راستش خیلی بهش علاقه مند شدم خلاصه که یه نفر فرستادم خواستگاری و گفتن اگه دخترم قبول بشه واس فرهنگیان نه اگه قبول نشه باش قبلا میخواستم برم یه بخشی استخدام شم با درآمد بالا خونوادش که فهمیدن خیلی چراغ سبز نشونم دادن و احوال منو میگرفتن تا اینکه منتفی شد رفتن من ب اونجا و به کلی رفتارشون عوض شد بعد اینکه منتفی شد . الان قراره باز برم همونجا راستش آشنا پیدا کردم اگه رفتن من به اونجا قطعی شه چون تقریبا از فامیلای نزدیکن مادرش میاد سمتمون و من میشناسمش میگه اون موقع شرایط فلانی یعنی من جور نبوده بخاطر همین ولی توی آشناهام بهم میگفتن اگه قبول بشه میدش به کارمندی راستش منم اگه قبول نشه و من برم سر اون کار یخورده اذیتشون میکنم اگه بیان سمتم و میگم میخوام دختر کارمند بگیرم ولی باز دوستش دارم و میرم دلش رو بدست میارم ولی راستش خونوادش رو اذیت میکنم 

بازم هر خواست خدا باشه ولی شایدم رفتن من به اونجا جور نشه و دخترش قبول بشه و به من ندنش 😔 ولی خیلی خودخواهه خونوادش چون من الانم بیکار نیستم و ام دی اف کارم تا سال دیگه استاد کار میشم 

مرد حسابی یکم دلت دریا باشه خودت یه روز دختر دار شدی به یه پسر بی کار دخترت می دی؟!!

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای برادر من شما هنوز درگیر اون دختری؟

چقد تاپیک میزنی😅

ول کن بابا نشد ایشالله بهترین ها نصیبت بشه

امیدوارم بهترین زندگی نصیبت بشه تا اون و خانوادش حسرت تو رو بخورن

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
مرد حسابی یکم دلت دریا باشه خودت یه روز دختر دار شدی به یه پسر بی کار دخترت می دی؟!!

طفلک نگفته بیکارِ

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

دوست عزیز شما مطمعنید دختره دوستتون داره

دوما آنقدر دنبال انتقام نباشید زود ببخشید چون شاید دختر رو هم خانواده اش مجبور میکنن به شما نیاد و به اجبار حرف خانواده اش رو میزنه

درضمن فک کنم گفتید کارمندی سعی کنید تو اون کار موفق باشید بالاخره این خانواااده ی دختره دشمنتون هست که شمارو بالا میکشه مطمعن باشید

بیکار نیستم ام دی اف کارم اگه پسره سالم باشه و با جنم باشه چرا ندم بخدا قسم من اگه خواهری داشتم به پسری مثل خودم میدادمش یا دختر داشته باشم به مثل خودم میدمش توی این ۲۳ سال عمرم حداقلش اینه که سالم زندگی کردم عین ۹۰ درصد هم سنام نبودم و خدارو شکر دنبال کار و آیندمم

وا چه مردم معامله میکنن با ازدواج رسما کاسبی راه انداختن.

ینی چی که اگه فرهنگیان قبول بشه نمیدیم اگه قبول نشه میدیم؟؟!!!!!

آدم یه نفر رو یا قبول داره بهش دختر میده یا نداره دیگه تمام شد رفت دیگه این اداها چیه.

اگر عاقل باشی قید این خانواده رو میزنی چون پیرت میکنن قشنگ..مشخصه آدمای درستی نیستن

ولی من میگم حق با خانواده دخترهاونا حق دارن واسه خوشبختیش تلاش کن و این عرضه پدر و مادر رو می‌رسونه ...

این وسط که اومدن و دل منو لرزوندن چی شما هم ای کاش نگاه خواهرانه ای به من داشتی داستانش طولانیه ولی خب نوشتم اونا اومدن سمتمون و ذهن منم رفت سمت دخترشون و علاقه مند شدم بهش خونواده اونا چون دست تنگن اولویتشون پول توی زندگی میخواستن بدنش به پسری که ۱۵ سال ازش بزرگتره الان بازم میگی حق با اوناس